6

 

Hei dere! Nå har det gått noen dager siden sist jeg skrev. Men nå er i alle fall vinduskarmen ferdig og blomstene er på plass. Jeg har drømt meg bort i Lene Bjerres lamper, så jeg antar at det ikke er lenge til en er i hus.
Neste på listen nå er å gi skjenken min en pyntet topp.  Her blir det en blanding av små potteplanter og pyntegjenstander samt kubbelys. Som jeg gleder meg til å oppgradere hjemmet! Jeg har virkelig fått interiør på hjernen nå. Har Googlet en del interiør og blir mer og mer interessert i det. 

Sånn.. da er første prosjekt av fler gjennomført. Gleder meg til neste allerede.

Hva synes dere?
Ha en strålende onsdagskveld kjære lesere!


Skrevet 30.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
2

 

Hei dere. Først må jeg si tusen takk for alle de kjempe koselige kommentarene dere skriver til meg. Jeg liker å inspirere og å gi gode råd. Så jeg så igjennom noen bilder i dag og fant noen som absolutt står høyt på ønskelisten min. Dette tenkte jeg å dele med dere. Lene Bjerre har virkelig fått min oppmerksomhet. Hun lager så utrolig mye fint! Her er noe av hva jeg har falt helt for! Lysene kan du blandt annet finne på drømmehusets hjemmeside. Så utrolig fine lys! Jeg brenner lys hver eneste kveld fra høsten melder sin annkomst og til våren sakte mensikkert titter frem. I år blir det både nye inne lykter, nye kubbelys holdere og annet interiør.
For det er faktisk ikke lenge før julepynten skal frem. Da blir det jul i heimen, med nisser, engler og annen julepynt. Det gleder jeg meg veldig til!
Nemi får igjen hilse på nisser og annen julefynt. Noe jeg synes er moro å se på. For nisser ser man jo ikke hver dag. Gleder meg så utrolig mye til jul!
Håper dere har hatt en strålende helg! Det har jeg!

Skrevet 27.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
17

 

Hei. I dag har jeg hatt en knall fin dag med hele familien. Vi startet med å dra ut på en handle rundt, hvor vi kjøpte inn mat til kvelden, samt litt annet pynt til hjemmet. (Bilde kommer i morgen)
Deretter spiste vi middag og koste oss med dessert. Det ble en hel del skravling utover kvelden og Nemi lekte med Theia som er en liten, men muskuløs Staff. bull-terrier. Nå ligger lille ugla mi å sover på teppet sitt og er langt inne i drømmeland. 
Interiør inspirasjon 2. Jeg er helt inne i interiør-verden og funnet så mye fint. Jeg drømmer jeg litt vekk her jeg sitter.  Nå er det bare å finne ut hvilken vei jeg vil gå. Det er så mange stiler. Svart, hvit, sølv-farget og beige. Dette er farger man helt fint kan mikse og matche. Her er noe av hva jeg har falt for.

-Perfect Home-


-Riviera Maison-Jeg er så spent på hvordan det kommer til å bli til slutt. Neste høytid er julen, og julegardinene er allerede på vei. Bilde kommer senere. Jeg synes de er så utrolig fine! Får da en lengde for mye så her er det bare kreativiteten som setter grenser for hva man kan lage. Noen som har forslag? 
Håper dere har en super lørdagskveld! God helg!

Skrevet 27.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 17 kommentarer
2

 

Den siste uken har ikke kroppen ville høre på fornuften og da er det veldig vanskelig å sovne til kristelig tid. Det har blitt netter fra 2 til 5 timer. Da jeg ikke har fått nok søvn har jeg også hatt vondt i hode og derfor ikke gjort stort. I dag skiftet jeg dekk på bilen med stor hjelp av pappa. Støvsugde og ga bilen en overhalling. Etter å ha vært vasket bilen dro jeg hjem og satte meg ned foran laptop?n. Jeg har virkelig fått interessen for interiør.
 
Lexington
-Lexington-

 

-Casa-

Jeg kan sitte her i mange timer og drømme meg bort i alt som er på markedet for tiden! Akkurat min stil og så utrolig mye fint!

Skrevet 25.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
6

 

 I dag har jeg sittet en stund foran pc?n og googlet litt- interiør. Jeg har funnet så utrolig mye fint og ikke minst nyttige ting! Jeg liker å ha det lyst og fint, men rustikk har jeg også falt for. Her er et lite bildedryss av dagens utvalg.


Stearinlysene er fremme og nye må kjøpes inn. Her går det i stearinlys veldig ofte. Det er så koselig, og gjøre så mye med rommet.
Det er akkurat 2 mnd til julaften i dag og jeg kjenner jeg gleder meg veldig! Alle nisser og engler som skal frem. Juletreet skal opp og en haug med kaker og søtsaker lages!

Skrevet 24.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
2

 

Hei dere. Jeg har begynt å ta turen daglig innom Elixia. Har virkelig fått treningsfeelingen tilbake, og det er en deilig følelse! Det som motiverer meg mest er de som ikke tror jeg går og trener, men heller drar hjem og sover. Sakte men sikkert endrer kroppen seg og buksene klemmer mer og mer på de rette stedene. For det første så føles det utrolig godt etter økten er overstått og det ikke finnes så mye energi igjen i kroppen.
I dag startet jeg økten med 10 minutter roing for deretter å kjøre en ben økt. Dagens øvelser ble, knebøy, markløft, utfall og ikke minst teknikk på øvelsene. Det er utrolig viktig og lære seg det grunnleggende før du begynner å løfte tunge vekter. For det å ha vondt i ryggen, hoftene eller knærne grunnet feil trening er utrolig kjedelig og ikke minst drøyer den utviklingen i treningen du hadde ønsket.
Etter økten med Linn dro jeg innom Brun og Blid. Jeg var så trøtt så jeg sovnet i solariumet og våknet da lysene skruddes av. Nå har jeg akkurat inntatt kveldsmaten og er om ikke lenge klar for senga. Dette blir en tidlig, men vel fortjent, tidlig kveld!

(bilde er lånt)
-Snakker snart-

Skrevet 23.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

 

Det lavet ned snøfnugg da jeg sto opp i dag. Jeg hoppet i joggedressen og gikk ut på morgentur med Nemi. Hun elsker snø.
Etter å ha spist frokost dro jeg til Elixia for å trene. Etter en rygg/skulder økt gikk jeg og PT (søster), Linn, igjennom noen øvelser og laget program. Kjekt å ha når «fantasien» ikke strekker til. Etter en god økt på Elixia var det bare å få på seg uteklærne, for selv om det regner så skal fortsatt Nemi har sin daglige tur(eller 5) Så jeg, mamma og Nemi trosset regnet og gikk tur. Da vi kom hjem var jeg gjennomvåt fra topp til tå. Noe kald på bena, men ellers gjorde det ikke så mye at det regnet.
Da Nemi og jeg kom hjem var det rett i dusjen. Nemi fikk seg også en dusj. Deretter var det bare å svinge seg, for jeg skulle i barnebursdag til tantebarnet mitt. Det var virkelig hyggelig. Sjokoladekake med jordbær og blåbær på, og Coca-Cola.
Nå tenkte jeg å ta et strøk til på vinduskarmen min. Håper ferdig resultat blir bra!


Skrevet 22.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

God mandag dere. Jeg som trodde at en fridag skulle bety tv-titting og en varm kopp te. Sånn er ikke mine fridager i hvert fall. Først var jeg en tur hos Rannveig. Jeg hadde med meg Nemi og hun fikk hilse på Emma og resten av familien. Etter noen timer med skravling dro jeg hjem. Ettersom jeg ikke var fornøyd med vinduskarmen, malte jeg den hvit i dag. Nå er grunningen lagt og venter på at det skal tørke. Da kvelden snek seg på kom Ivan og Linn innom. Jeg fikk en skikkelig leksjon om hva som er bra trening og ikke, hvordan man skal trene og ikke. You name it. Alt fra dems syn så klart. I morgen er det ny dag på Elixia og jeg gleder meg allerede.
Skrevet 21.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.
Kort fortalt har jeg jobbet nå over en uke i strekk og jeg har vært opptatt til en hver tid. Nemi kaster opp, men er ellers helt pigg og glad som ellers. Dette gjør jeg noe stresset og ikke minst redd.
I morgen skal Nemi og jeg til ei venninne og bruke noen timer der. Deretter går turen til Elixia. Jeg fikk oppfordring av en PT om at dette var noe jeg burde prøve. Så da får jeg vel gjøre det. Har høye forhåpninger til timen og gleder meg desto mer! For så å bruke resten av kvelden med Nemi. Det føles som om helgen min starter nå. hvilken dag det egentlig er, spiller vel ikke så stor rolle, så lenge man får litt fri. Det begynner å bli en sent og på tide å legge hode på puta snart.Ha en god kveld folkens!

Skrevet 20.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God morgen alle sammen!
I dag var førdte natten av 4 som jeg har sovet igjennom hele uten å våkne midt på natten av at Nemi var syk. Jeg var veldig bekymret for henne, men etter å ha rådført med meg med vetrinærer og andre hundefolk så ser det ut til å gå rett vei nå! Nemi og jeg har gått en koselig høst tur og nå er det bare å kle på seg! Pannebånd, votter og jakken måtte på. Det er så fint å gå ute nå, frost på bakken, småkjølig på nesa og ikke minst en glad hund!


Morgenstund har gull i munn! Herlig å starte dagen med en tur ute! Nemi er litt pjusk, men kommer seg!
Ha en super start på helgen alle sammen!

Skrevet 19.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.
Hvor blir det av dagene? De fly bokstavelig talt av gårde! Ettersom Nemi ikke har vært i 100 om dagen og det gjør meg veldig bekymret så har jeg brukt all tiden min sammen med henne eller jobb. Så da har jeg desverre ikke hatt tid til å sitte foran pc'n. I dag har hun i alle fall ikke kastet opp, men holdt maten. Da jeg var på jobb var Nemi hos foreldrene mine som brukte store deler av dagen ute. Noe jeg vet Nemi elsker! Hun er en skikkelig ute hund! Godt å komme inn etter en lang dag uten også, men som regel så er ute veldig gøy og spennende. Før jeg dro på jobb i dag var vi ute i skogholtet og jeg kastet en pinne og Nemi fikk søke til hun fant den igjen. Hun fant pinnen hver gang og hun var så stolt. At en hund kan gjøre en så glad hadde jeg aldri trodd før jeg fikk Nemi for 2 år siden. Hun har gikk jeg så mye glede på en måte ingen andre kan. Jeg har filmet noen små snutter av henne som jeg tenkte å laste opp litt senere. Dagene på jobb har gått så utrolig fort og ikke mist latterfulle. Jeg tror ikke jeg har hatt så mange gode og lattermilde stunder på lenge. Det og endelig jobbe på et nytt sted er fantastisk. Men det stopper ikke der. Arbeide seg opp og frem er viktig. Ikke stå på stedet hvil, om du ikke har drømmejobben og verdens beste kollegaer. I min case står det absolutt ikke på kollegaene, for jeg tror ikke jeg kunne ha hatt noen bedre enn de gutta!
I dag hadde jeg hviledag fra treningen, men i morgen er jeg tilbake for fullt. Det skal bli godt å komme seg på treningssenteret igjen. For hver hviledag jeg velger å ta, desto lenger til tar det før jeg har rukket mine 20 før det har gått 60 dager. Så nå er det bare å stå på!


Min fineste Nemi tar seg en powernap!
I morgen er det allerede fredag og uken har flydd forbi.


Skrevet 17.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Heia kjære lesere.
Dag nummer tre er her og jeg har allerede klistret opp Elixia-klistemerket nummer 3 på veggen på Elixia. Jeg skal ta bilde av veggen i morgen. Så til dere som ikke vet hva dette er kan få et lite innblikk i hva dette er. I dag ble det en liten biceps og mageøkt. Ettersom det ikke er mange timene siden jeg gikk ut døren der i går så får jeg ikke slite meg helt ut ettersom jeg skal trene hver dag. Det å "møte veggen" er ikke en hyggelig opplevese. Og noe jeg helst vil slippe unna med. Da jeg var utbrent pga altfor mye trening blandet med jobb og lite søvn, føltes det ut som om jeg hadde løpt i 2 timer da jeg gikk ut av sengen. Helt forfærdelig. Det har absolutt hjulpet meg med å være mye mer obs på det, den dag i dag. Så noe bra fikk jeg vel ut av det også.
Frokost er viktig og det starter kroppens maskineri.
Dagens fornuftige ord: Det hjelper ikke å sulte seg til tynn kropp, spis mat og dra deg heller ut av sofaen og på trening! :)

Rundstykker og et glass melk! God frokost!

I skrivende stund inntar jeg frokosten min og nyter en stille morgen, før det igjen braker løs i morgen med nytt giv og treningsiver!

Ha en super onsdag alle sammen!

Skrevet 16.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.
Nå sitter jeg endelig på stolen! Elixias time som så fint heter 500 kcal, eller hva jeg ville ha kaldt den: (timen du ikke lengter tilbake til),var akkurat sånn jeg følte det. 30 minutter med bein hard styrketrening. Ettersom jeg kjenner resepsjonisten/ noe form for leder, så var han da stor i kjefen og da at jeg 1: ikke kom til å gjennomføre. 2: at jeg kom til å spy. og 3: at jeg ikke kommer til å kunne trene på en uke. Vel ingen av disse tingen skjedde, jeg gjennomførte etter beste evne! Jeg har bare 1 og takke for at jeg meldte meg på denne timen først og fremst og det er Sofia! Dette var virkelig bra!
Jeg var nære på å måtte ta meg en tur ut, men jeg gjore det ikke og jeg SKAL på trening igjen i morgen! Jeg er så glad for min sterke vilje! Og hvertfall når noen prøver å dytte meg ned( med humor i stemmen)... i skrivende stund er jeg akkurat like rød i ansiktet som da jeg gikk ut av salen. Føler meg veldig varm, men nå med et stort smil rundt munnen! Jeg er så fornøyd og glad for at jeg har kommet meg på trening nå 3 dager på rad! Det føles så utrolig bra! Så til alle dere som har veldig liten motivasjon til å gå på trening; kjør saltimer! De er extremt bra og alt du behøver å gjøre er å kopiere det instruktøren gjør eller sier!  Ingen vei tilbake! Jeg følte meg så utrolig dårlig form rett før timen var slutt, men da den var slutt, følte jeg meg best! Så nå er det bare en vei å gå! Oppover og mot mitt personlige mål!
Skrevet 15.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
6

God morgen alle morgen fugler!
Etter å ha trent rygg sammen med Linn i går kveld møtte jeg på Sofia. Vi avtalte da at vi skulle gå på timen som heter 500 kcal. Du skal kunne forbrenne omtrent 500 kcal på 30 min. Jeg kjenner jeg gleder meg enormt og har veldig store forhåpninger til timen! Ettersom jeg har bestemt meg for å være med i 20/60 challengen, så er jo dette en gylden mulighet til gjøre noe annet enn bare styrketrening i "styrkerommet". Jeg kommer nok til å bli ganske så øm i hele kroppen etter økten, ettersom jeg i dag er mega støl i bena, og noe støl i ryggen fra gårsdagens ryggøkt. Etter 500 kcal blir det en økt med styrke på mage også. Da er det bare en lang dag på jobb igjen før jeg kaster på meg treningstøyet og klar for en ny treningsdag!
Sportslig tirsdag alle sammen!  

Skrevet 15.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

Hey alle sammen.
I dag fikk jeg forespørsel om jeg ville være med på en utfordring igjennom Elixia, hvor jeg trener. Utfordringen heter 20/60, og går ut på at du skal trene så mange ganger som mulig men da helst 20 ganger(eller mer) over 60 dager!
Ettersom jeg nå har kommet så utrolig godt å gang så tenkte jeg at dette skal jeg jaggu være med på. Jeg ringte Linn og hørte om hun var klar for en ny treningsøkt i dag ved 18 tiden. Det var hun jo, og jeg hoppet i treningsklærene og satte kursen mot Elixia. Da jeg kom dit var Linn allerede godt i gang, så jeg kjørte en liten oppvarming før jeg slag meg med henne. Økten gikk veldig fort, men den var effektiv! I morgen er jeg vel støl i alle kroppens små og store muskler! Psykisk er jeg allerede klar for en ny økt! Jeg har laget meg 2 mål frem til nyttår 2013. Her er de:

    mål nr: 1 Komme i bedre form! (Få lavere fettprosent og sunnere livsstil!
mål nr: 2 Dra meg til Elixia alle 60 dagene så langt det lar seg gjøre!
Ble du motivert av utfordringen 20/60?

En dag uten trening, er en dag uten mening. Klar for morgendagen!!
God mandagskveld folkens! :)

Skrevet 14.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære alle sammen!
Ny uke nye muligheter! I dag er siste frist på å melde hunden sin på de forskjellige aktivitetene på Dogs4all. Så uheldig som jeg kunne blitt så har jeg jobb helg, men etter å ha forhørt meg med de øvrige topper her på bygget, så ordnet det seg. Så nå skal Nemi og jeg ut i utstillingsringen. I det øyeblikket telefonrøret ble lagt på bruste det i hele kroppen. Jeg kjenner at jeg er så spent og gleder meg utrolig mye! De siste ukene frem til da får vi finpusse litt. Innkjøp av nytt kobbel og halsbånd må vi også ha. Så da tenkte jeg å ta to fluer i en smekk og dra over grensa til Sweden og handle litt til Nemi og masse god mat til meg selv!


Vi går jo for "gull"! Dette gleder jeg meg kjempe mye til, og dette skal bli foreviget av en haug med bilder fra hele helgen!
Skal du på Dogs4all?
Ønsker dere en riktig fin mandag alle sammen!

Skrevet 14.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hey alle sammen!
Jeg må si tusen takk til alle de som leser min blogg! Jeg er faktisk helt overvelmet av alle leserene! Det gjør bloggingen mer inspirerende. For det er faktisk over 650 personer som har lest min blogg i løpet av en dag.


Etter en okey dag på jobb dro jeg for å hente Nemi. Deretter slo jeg ihjel litt tid på sofaen før Linn og jeg dro på trening. Linn er søsteren min og utdannet PT. Det er ikke godt å trene! Det er pain over alt og kroppen er som gele etter en økt på 45 min. Det å trene i timesvis er ikke nødvendig! Tren heller intensift og bli ferdig med økten du har planlagt.
Jeg klarte ikke å gå normalt etter økten og jeg hadde flere nesten-ulykker ned trappen. Bena sviktet helt og jeg hadde både poser og drikkeflaske i hendene. Da var det bare å ta tak på hånd-drevet og klamre seg fast på best mulig måte. Etter å ha kommet seg ned trappen gikk Linn, Ivan og jeg ut med hundene for siste luftetur for i dag. Nå har Nemi tatt kvelden og det er ikke lenge før jeg også skal ta kvelden. Det er kanskje litt tidlig, men ettersom jeg var ute av døren før 0345 så er alt etter 20:00 ganske sent!

Legger ved noen bilder fra dagens økt. Og det skal sies at når man ser ut som dette, da er det ikke noe mer energi igjen. Tatt ut hver eneste lille "energi-celle" i kroppen!

Helt gele i kroppen og føler meg akkurat sånn som bilde tilsier... Dritsliten!!
Ha en fin søndagskveld folkens!

Skrevet 13.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God morgen ♥ Det som skulle bli en dag full av bra planer kunne ikke startet på noe særlig dårligere måte. Før kl 03:00 skulle jeg være klar til en ny dag på jobb. Men nei da. Jeg var stuptrøtt og det å trykke på slumre i halv søvne er ikke noe jeg skal fortsette med. Jeg løp rundt i huset for å finne alt jeg skulle ha med meg til jobb. Da jeg hadde pakket nesten alt så måtte jeg løpe ut døren og sette meg i bilen. Jeg hadde ca 10 minutter på meg så jeg gikk fort. Men dette skulle vise seg og ikke hjelpe. Da jeg nesten var fremme møter jeg på ei eldre dame som hadde falt i rulletrappen. Han som først så henne var skjelven i hele kroppen og han spurte etterhvert om han ikke kunne få gå. Det strømmet fler som kunne hjelpe til så han trakk seg da tilbake. Stakars gutt. Det så ikke ut som han synes det var så bekvemt å stå der. Så da sto jeg der sammen med et par andre til brann og reddning kom før Ambulansen kom og tok seg av henne. For min del så har jeg opplevd flere slike hendelser opp igjennom og jeg kjenner at jeg takler det bra nå. Ikke noe uvell uansett hvordan en person oppfører seg etter å ha falt. Så kanskje det er Ambulanse-sjåfør jeg skulle blitt.. Nei det er vel bare det at jeg liker å være der det skjer ting. Lære og oppleve nye ting, som jeg er overbevist om at det er fler enn bare meg som er. Da har jeg gjort min borgerplikt for i dag. Nå har jeg akkurat satt meg ned. Godt og få det litt på avstand, for det er veldig inntenst da du er oppi en slik situasjon. Nå skal jeg innta frokosten. Gresk Yoghurt med bær og granoal. Nam!  For i dag har jeg faktisk tid til å nyte maten.Vi snakkes senere


Skrevet 13.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei alle sammen

Min dag startet kanskje litt før gjennomsnittet.. 05:15 var jeg på badet og før klokken var 06:30 var jeg for lenge siden reist hjemmefra. Jeg synes det er så herlig å stå opp om morningen og alt går på auto pilot. Hver dag det er jobb så gjør jeg så å i de samme gjøremålene.
Jeg liker rutiner veldig godt..Rett etter jobb dro jeg til foreldrene mine for å hente Nemi.Nemi har det så utrolig fint der! Løper rundt fritt i hagen og løper på jordene og er en ordentlig glad bisk! Etter å ha levert Nemi så dro jeg hjem for å hive i meg litt mat og skifte til noe litt mer komfortable klær. Så bar det da ut døra og til Rannveig! Med to små barn så blir det mye babykos og lek frem til leggetid. Emma har blitt så stor og så nydelig! Det er alltid like koselig å dukke opp hos Rannveig og Co! Blir alltid vartet opp! Her mener jeg alt fra middag- bakst- snacks you name it! Åh det er så koselig.
Jeg trodde faktisk at fåtall av alle jenter gikk på ski, men der tok jeg noe feil. Jeg elsker å gå på ski! Må nesten få lov til å si at det er noe av det beste ved vinteren! Skiturer og alt det medbringer. Så Rannis og jeg skal ut på nye eventyr til vinteren.

Da er det vel på tide å ta kvelden.
Er det fler som gleder seg til jul?

Skrevet 12.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hey. En fridag fra jobb er absolutt ikke en dag hvor jeg setter meg under et teppe og finner frem en god bok eller en film som plenti av andre hadde gjort. Der i mot har jeg vært ute i hele dag! Jeg dro meg opp av senga noe senere enn planlagt for så å kaste i meg litt frokost før jeg dro ut. Først gikk turen til Holter hvor jeg møtte ei venninne. Etter som hun også har hund så tok vi oss en skogstur. Det var virkelig godt å komme seg ut i skogen igjen. Ikke bare på skogkanten men midt inne skogen på en traktor sti. Riktig fin høst tur! Deretter gikk turen til hjemstedet for å hjelpe til litt i hagen og deretter tok jeg turen til Rannis! Der var jeg hele kvelden. Det var veldig koselig, som det alltid er. Jeg kommer alltid hjem stup trøtt og merker stor forskjell på å vært med små barn i en kveld mot det å være hjemme. Det er så utrolig koselig med disse små, men de klarer veldig fint å tappe deg for energi også! Nå er klokken bikket 22 og endelig skal jeg se litt TV og nyte en kopp te!

Håper dere har hatt en fin start på helgen! 

Skrevet 11.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Nei, dette er ikke starten på Josh Groban sin sang, men heller hvordan jeg føler det akkurat nå. Etter å ha fordøyd en nokså inntens dag på jobb, kan jeg endelig puste ut! Det er absolutt ikke en avslappende og tildels hyggelig arbeidsplass jeg har. Tvert i mot, vi skal tåle en hel del nedlatende ord, sure og grinete folk. Dette er ikke en god blanding. Det er ikke alle som klarer å takle stress eller en stressende situasjon like godt og det skjønner jeg. Men å se ut som om du har sett et spøkelse og løpe fra situasjonen er IKKE en bra løsning! Hvertfall ikke i denne situasjonen. Jeg har noen super kollegaer som virkelig backer up og det skal dere ha!! All creds til dere! Av denne hendelsen så har vi laget et lite nytt opplegg og lært noe av hendelsen. Derimot kunne jeg godt ha klart meg uten den oppførselen som vedkommende hadde. Er man på jobb så opptrer man profisjonelt, uavhengig om man har dårlig tid eller annen årsak! I morgen er det ny dag og nye muligheter. Jeg må ærlig innrømme at det skal bli en spennende dag. Krysser fingrene for å få tilbakemelding på hva konsekvensen ble. 


Da man spør om hjelp, men hjelpen bare går sin vei så var det akkurat som dette jeg følte meg. Utslitt, lei og veldig oppgitt!!
Ny dag i morgen alle sammen! *tommel opp*

 

Skrevet 07.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei.
I går hadde jeg en kjempe fin dag på jobb og deretter fikk jeg besøk av den beste svensken Sofie! Hun kom til meg på ettermiddagen og ble her til kvelden snek seg på. Vi spiste taco, som jeg synes er så utrolig godt, drakk te og ikke minst snakket en hel del om alt. En utrolig fin dag.
Dagen i dag startet også på jobb kl 05. Det er for noen helt utenkelig å stå opp 04, enda verre å være på jobb 05! Men på en eller annen måte så kommer man seg igjennom de tunge dagene, med dårlig søvn og feil prioriteringer. I dag dro jeg rett fra jobb og hjem for å skifte klær før jeg dro til Gjerdrum. Det er så fint for Nemi å være der ettersom hun kan løpe så mye hun orker! Det er herlig med sliten hund!
Etter å ha brukt litt tid i Gjerdrum dro jeg videre til min herlige venninne Rannveig! Jeg koste masse med lille baby, og vi fikk snakket en hel del. Kjempe koselig kveld!! Nå er kvelden her og bena skal nå få en velfortjent pause. Nå er det kvelden.

Skoene skal av og bena skal opp i sofaen!

Håper dere har hatt en fin helt!

Skrevet 06.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
4

God ettermiddag!

Kvelden venter ikke på seg og dagen er snart over for i nå. Jeg har fått gjort så mye og er veldig glad for å fått brukt dagen så godt! Etter å gått en så fin tur på morningen med Nemi så tok jeg turen til Gjerdrum en tur for deretter å ta turen til Elixia. Der møtte jeg søsteren min, (som er PT) Det merket jeg, for å si det sånn. Det var flere ganger under økten at jeg ble veldig uvell og tok 30 sek pause. Så da var det på'n igjen. Jeg var helt kjørt da økten var ferdig og nå er jeg veldig fornøyd!
I skrivende stund inntar jeg min middagen. Kylling filet med pasta og en liten dash Pesto. Nam nam! Godt for kropp og sjel og ikke minst så føler man seg mett etter måltiden er inntatt. Jeg er ikke noe fan av hurtigmat, selvom det så klart skjer her også. I hvertfall etter en hard treningsøkt så funker ikke hurtigmat. Blir like sulten 30 min senere. Anyway..


Måtte prøve ut en ny "trappe-maskin"

klar!Teknikken kan alltids bli bedre, men fornøyd eller første forsøk!Ha en strålende kveld alle sammen!

Skrevet 04.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1

Hey.
Dagen startet litt etter kl 08 og det tok ikke land tid før rundstykkene var i ovnen. Etter å ha spist en god frokost var det bare å ta på seg treningsutstyret og gjøre seg klar til rulleskøytetur med Nemi. Vi er så heldige som har fått ny asfalt deler av strekkningen vi går, men absolutt langt i fra hele. Det var vel et par ganger jeg nesten datt fordi det lå småstein på veien. Der det var nyasfaltert var det bare å kjøre på, uten å tenke noe særlig over at det var små sten man kunne snubble i. Nemi koste seg max da hun kunne løpe i full firsprang uten at jeg korrigerte henne pga farten. Det er ikke så godt å dette i fart! Faktisk ikke i det hele tatt! Ettersom Nemi og jeg gikk alene så får jeg ikke tatt bilder fra turen i fart, men det kommer noen fine bilder om en stund! Så følg med!Her er Nemi klar for rulleskøyte-tur! 

Nå skal jeg hoppe i nytt treningstøy å ta meg en økt på Elixia. En dag uten trening er en dag uten mening. Det er kanskje ikke alltid helt riktig, men for meg så er det viktlig å få rørt litt på seg igjennom en dag! Uansett om det er en powerwalk tur, en tur til gymmet eller en svømmetur.
 Etter en tur på Elixia skal jeg på en kjøretur til Gjerdrum for å gjøre dagens gjøremål/oppdrag. Nemi skal også få nytt fôr i dag. Royal Canin 4800. Det blir spennende å se hvordan hun responderer til det!            Ha en sporty fredag folkens!

Skrevet 04.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Her er en liten smakebit av halvferdig resultat.
Navnet er ferdig men ikke bestemt meg for om jeg vil ha kjøttben, hjerte eller poteavtrykk under navnet. Hva synes dere? Kom gjerne med forslag! Ettersom jeg ikke skal bruke dette halsbåndet hele tiden så har jeg bestemt meg for at på Dogs4all så skal jeg bestille halsbånd i beige og svart. Der skal det stå NEMI! Designe mitt eget halsbånd og evt dekken som hun skal bruke på kalse vinterdager! Lille ugla mi (som jeg til tider kaller henne), elsker snøen, men kan bli noe kaldt da vi er ute på turer. For ut går vi nesten uansett temperatur det er ute! Noen turer er veldig korte mens andre er lange fint turer i skog og mark, alene, sammen med gode venner eller familie! Gleder meg til snøen kommer nå folkens!!

Synes dette var veldig gøy, og som sagt så er den ikke ferdig! Navnet er ikke på midten og skal heller ikke være det!
Blir spennende å se hva annet enn navnet jeg klarer å brodere!

Skrevet 02.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Kjære lesere!

Ettersom dagene går og formen ikke er helt på topp så har jeg bestemt meg for å gjøre noe med hendene mine. Så jeg broderer i skrivende stund navnet til hunden min, (Nemi) samt et hundeben eller pote som skal være under navnet. Har startet så smått det er. Dette skal være en av julegavene til Nemi om "jeg" klarer å vente da.. Hehe. Første bokstaven er ferdig og før jeg vet ordet av det så ligger det klart, og klar for montering. Jeg har også funnet frem to andre broderier med nisse motiv på som jeg skal prøve å få ferdig før jul! Elsker julen og alt det innebærer! Nå skal jeg fortsette på navnet og ferdig resultat får dere se litt senere!

Her er en liten forsmak av Nemis Dogcollar:


Alltid gøy med pakker!
Her er starten. Det blir så spennende å se ferdig resultat!
Ha en fin ettermiddag alle sammen!!

Skrevet 02.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei alle sammen.

Det ble desverre ingen blogging i går etter som jeg flere ganger måtte lene meg mot veggen og ikke klarte å gå rett. Jeg la meg på sofaen og håpet at det skulle gå over, men det gjorde det ikke. Denne følelsen gjore så jeg ble så redd at jeg ringte til legen. De sa jeg skulle komme dit innen 30 min. Så jeg dro med en gang. (Kanskje ikke kjempe smart og kjøre bil, men jeg følte meg bare svimmel da jeg gikk, ikke satt stille som meg gjør i en bil.) Da jeg kom frem og de hadde tatt en blodprøv fant de ut at jeg har fått virus på balansenerven. Følelsen er som om du er full i kroppen, men ikke i hode. Hode er helt klart men du klarer ikke gå rett. Jeg fortalte at jeg ikke har lyst til å suse hjemme over en lengre periode ettersom jeg jo føler meg helt fin ellers. Det er bare da disse "bølgen" overtar styringen at jeg blir skikkelig svimmel og følelsen av at jeg er på en båt i stor sjø, at jeg må ta det med ro. I går var det virkelig ille og lå i sofaen til jeg følte meg ok til å gå en tur. Jeg er overbevist over at mosjonere i riktig mengde er sunt nesten uansett fravær fra daglige gjøremål. Jeg kobler helt, ingen mas eller oppgaver som må gjøres der og da. Naturen på høsten er også så fin å se på. Blader i alle høstens farger, barn som er ute å leker, hunder som er på tur, mennesker som raker i hagen. Herlig med høst! Også er det en liten forsmak på kulden. Den kalde vinden suser fordi og snufsingen er et faktum.
Håper dere har hatt en like fin start på høsten som meg, om vi ser bort i fra litt sykdom.
Herlig 1.oktober 2013

Skrevet 01.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits