1

Hey alle sammen.

I dag har jeg hatt en rolig og veldig koselig dag! Jeg brukte mer eller mindre hele dagen sammen med min herlige venninne, Rannveig! Hun er så sterk at jeg nesten må få ta av meg hatten!! Helt sykt imponerende! Det er jo ikke bare bare å være høygravid! Selvom hun fortsatt er høygravid og anytime må sette kursen mot sykehuset, så gikk dagen kjempe fort! Vi så på film, så på noen tv-serier og lo av mange rare skruller samt slappet av. Det var veldig deilig å faktisk ta det helt med ro. Lille Emma satt rompa mot og sparket i fra. Hun synes det nok er litt trangt i magehuset, så forhåpentligvis så kommer hun i helgen! Gleder meg veldig mye til å få møte henne!

Meg og fine Rannveig i sommer :)<3

Ha en fin helg alle sammen! :)

Skrevet 30.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
3

Tenkte jeg måtte dele bilder av klokkene, for jeg synes de er så utrolig fine! Samt vesken jeg sikler på om dagen!Hvilken klokke likte du best?
Hvilken MK veske er din favoritt?

 

Skrevet 28.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
0

Kjære alle sammen.

Etter at vi kom hjem fra Bjerke var det ikke bare Nemi som var utslott. Jeg ble også sliten og bestemte meg for å ha noen film kvelder! I går kveld møtte jeg ei venninne på Jessheim hvor vi shoppet litt små nips. Jeg fikk se litt nøyere på MK vesken hennes, og har funnet ut hvilken veske jeg ønsker meg! Vi var også å så på MK klokke. Jeg bestilte to stk. En i gull-farge og en i sølv-farge. Gleder meg masse masse til de kommer! Jeg elsker MK!! Det er klokken jeg alltid har ønsket meg, men aldri har funnet! Nå kan jeg bare ikke vente med å få de! Det er bare en liten bakdel ved klokken og det er at det ikke er ripefritt glass.. Men jeg er jo så heldig å kjenner noen som driver klokkebutikk så dette burde kanskje la seg gjøre med tid og stunder!

Både i går og i dag gikk pappa, Nemi og jeg på en litt over 5 km lang runde. På veien fant vi også et sted med mange fine bringebær, så vi måtte stoppe og spise litt alle 3. Jeg synes det er for ille å sitte inne i det fine været, så store deler av dagen i dag har jeg vært ute, samme gjelder gårsdagen! I skrivende stund ligge lille ugla mi, (som jeg også kaller Nemi) å sover, så da tar jeg meg en velfortjent solariumstime.


Håper dere også har hatt en din dag! 

Skrevet 28.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen!

I dag våknet jeg også noe sent, men igjen, min feil.. Jeg slumret til det var igjen 1 time til oppmøte på Bjerke. Jeg hoppet i dusjen dro på meg noe klær og dro. Jeg var ikke helt sikker på hvor lang tid det tok å kjøre, så jeg ringe pappa og forhørte meg om hvor lang tid det ville ta hjemmefra og inn til Oslo. Han sa at det ville ta en halv time. Jeg så på klokken og det var nøyaktig 30 minutter til utstillingen egentlig skulle starte. Jeg rettet da hele fokuset mot å ikke kjøre feil, eller å ta av på feil avkjørsel.  Dette gikk strålende fint og vi var fremme på nøyaktig 10:00. Dette kaller jeg presisjon på høyt nivå! Jeg fant frem til bane nr. 4 hvor Belgerne skulle stilles ut. Da fikk jeg vite at de var noe forsinket og måtte bare smøre oss med tolmodighet. Nemi var et prakteksemplar i dag og jeg var så stolt av henne hele dagen! Vi så på alle belgerne bli stillt, og fikk også kjøpt meg noe å spise. Det ble desverre ikke så mye titting i bodene ettersom det var fryktelig mange hunder der, og jeg vil ikke at min lille Nemi skal få kennelhoste eller noen annen form for smitte! Så vi gikk veldig fort igjennom alt sammen, for utgangen var jo så klart på andre siden. Etter å ha krålet oss igjennom folkemengden, kom vi oss endelig ut og satt kursen mot bilen som jeg hadde parkert et lite stykke ned i veien. Kjøreturen hjem gikk veldig greit og da vi kom hjem var min lille Nemi så sliten av alle inntrykk hun hadde fått igjennom dagen så hun sovnet momentant.
Etter et par timer med søvn var hun klar for mere moro. Jeg pakket på meg jakken og vi dro like så godt ut igjen. Denne gangen til Gjerdrum hvor vi har en stor hage å lese i! I dag klarte hun "rull rundt" uten "dekk" kommando først eller noen annen form for hjelp! Jeg ble så glad og vi fortsatte en liten stund til. Så trente vi litt avstandskommando. Fra "sitt" - "dekk" - "sitt opp". Dette gikk også ganske bra! Og jeg ble som alltid super glad! Da jeg da igjen skulle prøve: "sitt" - "dekk" - "sitt opp" igjen ble det litt mye på en gang og hun rullet rundt 4-5 ganger og jeg brøt ut i latter. Hun er jo bare verdens søteste hund! <3 Nå skal vi ta kvelden her. Håper dere har hatt en strålende dag! For det har vi!

Om et par månederskal jeg gjøre noe jeg aldri har gjordt før! Det kommer absolutt en oppdatering om dette senere! Som jeg gru-gleder meg! Sommerfugler i magen allerede..!Fortsatt god søndagskveld!

Skrevet 25.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære lesere!

Da jeg våknet i dag var det meste av NKK utstillingen ferdig, så jeg tar heller turen i morgen. Det er da alle Belgiske Fårehunder skal stilles, så det gleder jeg meg til å se på! Håper det også er mye annet gøy å se på. Husker jeg hadde en veldig fin opplevelse fra NKK Bjerke for et par år tilbake. Satser på at været holder seg.
Ettersom jeg ikke dro til Bjerke i dag så har jeg sovet store deler av dagen. Har vært helt utslitt! Da klokken ble 18 bestemte jeg meg for å få i hvertfall noe ut av dagen og reiser til foreldrene mine hvor jeg fikk servert krabbemiddag med hvitløksbrød til. Dette var veldig godt! Jeg fikk også se hvor langt de har kommet på kjøkkenet, og det blir rå lekkert! Nå skal jeg kose meg med sjokolade, ostepop og saft. Også skal jeg tenne lys og dempe lyset. For nå skal jeg se; The devil wears prada.

Have a good night every one!

Skrevet 24.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei alle sammen.

Da har jeg allerede vært ute på et par ærender, og nå sitter jeg ved spisebordet og inntar frokosten som består av Ritz med ost og annen god snacks. Siden jeg har fri så mener jeg det er lov til å kose seg litt ekstra. Pluss at det er helg. Etter at jeg er ferdig med frokosten skal jeg en tur til Gjerdrum for å fortsette på min "to do" liste i dag. Jeg har nemlig vært med å designe noe av kjøkkenet til foreldrene mine. Jeg hadde med en finger i spillet og det var veldig gøy å få være med på. Finnes jo så utrolig mye fancy på markedet for tiden! Det skal bli utrolig godt når kvelden melder sin ankomst og ostepoppen, sjokoladen og saften står på bordet.God lørdag folkens!

Skrevet 24.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Heia alle sammen!

Da var tiden inne for å innta sofaen og legge pleddet over seg! Nå tar jeg en vellfortjent timeout fra alt som heter jobb. Det skal bli så herlig og leve litt slarafenliv! Treffe gode venner, være med familie og bare nyte tiden fremover! Om jeg er heldig blir det også et lite sykehus besøk, da min venninne Rannveig, venter sitt andre barn any time! Gleder meg veldig til å treffe lille Emma.
Nemi og jeg skal tilbake til OSL i dag igjen for å trene. Det gikk veldig bra i går, så dette må vi prøve å få gjordt oftere. Nå skal jeg skjære opp en mango og kose meg med den før vi skal trene litt igjen.


Ha en fortsatt fin kveld! 

Skrevet 23.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære lesere!

I skrivenede stund sitter jeg og spiser frokost. Noe som absolutt ikke var planlagt å bli så sent! Trøtt som jeg var, slumret og endret jeg alarmene mine fra 08:30 til 11:45. Det er faktisk ganske slitsomt å jobbe natt etterfulgt av senvakter og deretter dagvakter. Helt forfærdelig opplegg, men det fungerer for en periode.
Frokosten i dag består av Horn og et glass Tine Melk. Tiden strekker ikke til så nå må jeg løpe.

Ha en fantastisk fin dag i sola alle sammen!

Skrevet 23.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God kveld kjære lesere!

Som jeg skrive i forje innlegg, dro Nemi og jeg til Gardermoen for å trene. Vi gikk fra parkeringen og innover mot terminalen, på turen møtte vi mange med trille-bagger, skrikende barn, folk som dro skoene etter bakken og fulle mennesker, you name it. En salig blanding av alt. Nemi var først overalt og visste ikke hvem koffert hun synes var mest spennende, men etter en stund slo hun seg til ro med at de ikke var så kjempe spennende alikevel. Vi sto inne på terminalen i ca 10 minutter før vi gikk igjennom hele bygget. Da sto neste utfordring for tur. Vi skulle ned en rulletrapp! Dette var aller første gang hun var med på dette. Det ble 10 av 10. Hun sto så fint i rulletrappen og gikk fint av igjen. Men så kom vi til noen glassvegger. Det var også noe som var helt nytt, og pang sa det. Hun løp rett inn i den ene glassveggen. (Litt knall og fall må man regne med på første turen) Deretter gikk vi igjennom svingdører. Det gikk som en drøm. Så fint som hun gikk igjennom svingdørene gjorde meg veldig stolt! Da vi kom ned til togstasjonen sto toget oppstilt og klar for adgang. Vi måtte jo da prøve å få til å tatt et bilde eller to. Og bilder ble det! Deretter gikk vi tilbake til parkeringsplassen og kjørte hjem igjen. Nå ligger Nemi å sover, og jeg skal jeg også veldig snart!

Ha en god natt!

Skrevet 23.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.

For en dag.. Arbeidsdagen startet kl 15:00 og motivasjon var ikke en gang i nærheten. Timene gikk og litt etter litt ble det litt mer liv i Teamet og da også noe mer liv i denne skrotten. Vi tok opp temaet Tusenfryd i dag, og hvor pysete alle guttene var! Det gikk i "jentehyl" og veldig mange rare grimaser i de forskjellige attraksjonene, så en god latter ble det på de fleste av oss. Til lunch spiste vi pølser i brød, potetmos og noe dressing ved siden av. Ble så mett at det ikke var godt en gang, men tilbake på jobb måtte vi. Klokken sto ikke stille, og plutselig var kl 23. Da dro vi hjem, hele gjengen. Nå skal jeg og Nemi tilbake til arbeidsplassen for å møte noen jeg kjenner. Det blir veldig spennende å se hvordan Nemi reagerer på det nye stedet! 

Skrevet 22.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God morgen folkens!

Etter gårsdagens inntak av sukker, tenkte jeg å starte dagen i dag hakket sundere! Så hvorfor ikke gå hele veien og knaske i seg mine hjemmelagede LCHF-knekkebrød med leverpostei og makrell i tomat + et glass melk. Jeg er overbevist om at kroppen min liker dette mye bedre enn pølser, Coca-Cola og sukkerspinn i hvertfall!

Jeg har allerede vært ute med hunden min. Vi gikk først en tur, så følger vi det opp med litt Freezbe kasting og avslutter det hele med at Nemi,(hunden min) hopper over diverse ting. Alt i fra trestokker og hjemmelagde hopp. 

Nå er det på tide å kaste seg rundt og ordne alt som skal ordnes, før jeg tar turen tilbake på jobb etter en dag med fri! Stryke,brette,leggesammen you name it..
Ha en strålende dag alle sammen!

Skrevet 22.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Heia alle sammen.


Da har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig ettermiddag/kveld på Tusenfryd, sammen med mine herlige tantebarn, søster og venner! Vi sto i kø fra Sinsenkrysset og nesten hele veien frem, men vi kom tidsnok fordet! Det tok ikke lang tid før vi fant resten av vennegjengen og gikk inn i parken. Den først attraksjonen vi tok fatt var SpeedMonster. Og ja, dette gikk fort, og var super artig! Uansett hvilken alder du er, så får du en herlig til på Tusenfryd! Etter vi hadde kjørt en runde med SpeedMonster gikk vi videre rundt i parken og tok en tur i TømmerRenna, ThunderCoaster og enda en tur i SpeedMonster! Mine tantebarn som er tvillinger, tok seg en luftetur i SpinSpider, mens jeg sto pent på siden å så på. Tok SpinSpider for et par år siden, og jeg kan trygt si at dette skjer ikke igjen. Jeg kan kjøre mye forskjellig, men ikke SpinSpider. Jobben min sponset oss med denne turen så maten, is og drikke var også inkludert. Det var ikke noe gourmetmat, men vi ble mette og det er det som gjelder hvertfall når man er i parken.

Vi var på vei inn til Tor's Hammer attraksjonen, men i det vi gikk inn møtte vi noen jeg kjenner og de hadde akkurat blitt fortalt at de nå hadde stengt. Litt av en nedtur og stenge en attraksjon så lenge det er folk der synes jeg! Klokken nærmet seg 20.30 og da måtte vi sette snuten i rettning parkeringen hvor jeg hadde parkert bilen. Men ingen dag på Tusenfryd er vel komplett uten sukkerspinn, så dette kjøpte vi oss på vei ut av parken.

Alt i alt så har jeg hatt en mega fin dag, med mange luftige svev høyt oppe i luften!

Her er et lite bildedryss fra dagen;

 

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

Skrevet 21.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei kjære lesere

For øyeblikket sitter jeg på besøk hos ei venninne, Rannveig.. som faktisk er høygravid for tiden! Hun har hjulpet meg litt med bloggen, laget og fått på plass header osv... så nå er jeg virkelig klar for bloggeverdenen! Er veldig fornøyd med designet mitt, enkelt og greit. Akkurat slik jeg liker det! 

Vi har ikke gjort så mye annet enn bloggrelaterte ting til nå egentlig, men planlegger å ta en tur til Lillestrøm eller Strømmen for å få i oss noe mat! Deretter bærer turen til tusenfryd med mine tantebarn og noen andre venner, noe jeg ser veldig fram til! Weee :D 

Meg og Rannveig! :) 

Håper dere som har tatt turen innom denne bloggen får en fantastisk onsdag videre, så blogges vi nok senere i dag med oppdatering og bilder fra Tusenfryd !! :) 

Blogges!

Skrevet 21.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei på dere!

Dette blir da mitt aller første innlegg på denne bloggen. Mitt navn er Lillian Tilin. (navet Tilin kommer fra min venns tantebarn.)

Bor på Jessheim i en leilighet jeg eier selv, sammen med min Belgiske Fårehund Nemi. På denne bloggen vil jeg komme til å skrive om min hverdag som hundeeier, og mine interesser som er interiør, friluftsliv, trening, kosthold og mye mye mere! Håper dere liker bloggen min og har lyst til å følge meg videre :)Her er bare et random bilde av meg sammen med min kjære søster! Mange flere bilder kommer i framtiden :)

Skrevet 21.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
hits