0

Jeg har flyttet bloggen min til www.lillyinthecity.blogg.no

Håper dere vil fortsette å følge meg der!

 

Skrevet 15.02.2014. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hey og god kveld.
Forberedelser skyver bort stress om du en dag skulle få uventet besøk.
Dagene frem til jul går fryktelig fort og det å være tidlig ute er ikke feil. Snart løper folk rundt om på de forskjellige sentrene for en siste-liten shopping. 
Har fått kjøpt inn 2 Lene Bjerre vaser, Sjokolade-fondue skåler, brennere og fondue-gaffler. Det er 4 stk. av hver, men da små holdere. Små og søte. Yppelig appetizer! Ser for meg smeltet sjokolade over et brennende stearinlys, oppkuttede jordbær,bananer, ananas og annen god frukt som dyppes i sjokoladen. Nam! 
Kommer ikke bort i fra at julemagasinene dumper ned i postkassen og da er det veldig kjekt og ha et sted og samle dem. Har lenge hatt bruk for en magasinholder, men aldri tatt meg tid til å se etter en. Nå er den endelig i hus. 

Skrevet 22.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
15

Hey.

Frosten ligger på bakken og nesen blir rød ute i kulden. Nå nærmer desember måned seg med stormskritt, og julegavelistene skrives med stor iver, for både store og små. Her er te-lysene tente og en varm kopp med te står for tur.
Her er influensaen virkelig satt seg, så stort annet enn å lufte Nemi har det ikke blitt. Har prøvd meg litt frem og redigert et par bilder.
Da er det vel bare å være snill i noen uker til så får vi se hva julenissen dukker opp med i år! Hehe
Ønsker dere alle en god torsdag kveld!
Dette er min ønskeliste.
Kari Traa superundertøy

Tøfler og ull-sokker

Pysjamas

Pysjamas


Kari Traa superundertøy                                                                                                                Rosendahl boller
     

Vest                                                                                     Kari Traa superundertøy/ overdel med hetteUgg Australia Adirondack Boot II Sand Kvinne                                                                                      Fjernkontroll til Nikon D40

Skrevet 21.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 15 kommentarer
0

 

Hei og god dag.Etter å ha delt mine utstillingsopplevelser med dere har jeg fått flere spørsmål og hva de forskjellige forkortelsene betyr. Selv fikk jeg et lynkurs i hva de forskjellige betegnelsene betyr osv. Det er også flere som også nå vil slenge seg på utstillingsbølgen. Dette er jo utrolig gøy!
Her er da et lite utdrag fra Dogs4all boken vi kunne ta med oss fra helgen.

Hvorfor?
Hundeutstillinger holdes for at man skal kunne følge med på hvordan hver enkelt rase utvikler seg i henhold til rasestandarden, og er nyttig for både oppdrettere, hundeeiere og raseklubber. Utstilling er svært viktig for å bedømme resultatet av avlen, og i raseavel er det viktig at hundene har de egenskapene de skal ha. I ringen bedømmes hundene ut ifra den aktuelle rasebeskrivelsen.

For hvem?
Alle renrasede hunder kan stilles ut fra de er ni måneder gamle. For NKK?s utstillinger er regelene at hunden må være registret i NKK eller i et register anerkjent av NKK, samt at den er vaksinert og id-merket. Påmeldingsfrister og avgifter må også overholdes. Terminliste for utstillinger finner du på nkk.no   

Forberedelser.
For å kunne vise hunden fra sin beste side lønner det deg å være forberedt før du tropper opp i ringen. Det viktigste er å lære hunden å stå pent, gå og jogge pent ved siden av deg, og at hunden tåler å bli håndtert. Dommeren skal for eksempel sjekke hundens bitt, og på hanhunder, testiklene. Sørg også for å møte opp med en hund som er ren, velstelt og i god form. Handling kaller man den den måten man viser frem hunden sin på, og er man en god handler, er sjansen for å gå videre i ringen større.

Ta med deg.
 Vaksinasjonskort, vann og skål, bur, utstillingskoppel og halsbånd, kam og børste, samt en campingstol til deg selv. En utstilling innebærer gjerne lange dager og mye venting.

Beregn god tid.
Møt opp tidlig slik at du får orientert deg og finner frem til den riktige utstillingsringen. Det er lurt å kjøpe en utstillingskatalog ved ankomst, hvor du vil finne din hunds klasse, og hvordan rekkefølgen er. Det skal også hente et tidsskjema ved ringen når din klasse forventes å bli bedømt, men følg med og se hvordan klassene før deg ligger an i ruta. Hundens katalognummer fester du på deg med en sikkerhetsnål, og ringsekretæren vil rope opp alle deltakernumre som skal gå i hver klasse.

Bedømmelsen.
Alle bedømmelser skjer rasevis og først dømmes hannhunder klasse for klasse; junior, unghund, åpen, bruks, championog veteranklasse. Etterpå dømmes tispene i samme rekkefølge. Alle klassens hunder blir innkalt i ringen samtidig slik at dommeren kan danne seg et førsteinntrykk i forskjellige posisjoner og gangarter, og etter dette vil dommeren bedømme en og en hund enkeltvis. Du får beskjed av dommeren om hva du skal gjøre. Ringsekretæren vil ved sløyfeutdelingen på slutten fortelle om du er ferdig for dagen eller skal inn i ringen igjen.
Sløyfene.
Rød er lik «excellent»,
Blå «very good»
Gul «good»
Grønn «sufficient»
Grå ?0 premie I kvalitetsklasse».
Brun «kan ikke premieres».

Får du rød sløyfe skal du inn i ringen igjen og bli plassert i konkurranseklassen. Får du en av de andre, er du ferdig for dagen. Hunder som i konkurranseklasse mottar en rosa sløyfe (sertifikat-kvalitet) skal senere inn i «Best hannhundklasse» eller «Best tispeklasse».  I disse klassene konkurreres det om sertifikat(kalles cert), hvor de får en nasjonalfarget sløyfe, Cert trenger du for senere å kunne bli champion. Vinnerne av beste hannhund og beste tispe konkurrerer mot hverandre igjen, og vinneren av denne siste konkurransen blir «BIR» altså best i rase. Den andre blir «BIM», best i motsatt kjønn. Ved utstillinger med flere raser vil det til slutt være gruppefinaler, hvor fire hunder i hver gruppe blir plassert. Vinneren av hver gruppe blir «BIG», best i gruppe, og disse møtes igjen til den store og avsluttende finalen «BIS», best in show.   


Håper dette gjør dere litt klokere på hva utstilling går ut på! Neste utstilling er Leto-hallen 28. desember 2013!!

 

Skrevet 18.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
6

Etter å ha fått Cert sløyfen, bestemte jeg meg for å hente de 2 andre også. Men da var det tomt for excellent sløyfer.. Så den kommer da i posten om en stund. Nemi var 1 av 10 som fikk Cert i dag. 3 fikk CK og Nemi var også en av de! Til sammen var det 10 Maller. Herlig å kunne slå til på første utstilling. Så nå har jeg da Cert-sløyfe og CK-sløyfe. Gleder meg veldig til Excellent sløyfen kommer! Best i sin klasse! =D
Skrevet 17.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
2

 

Hey alle sammen!

For en helg!! Nemi og jeg brukte store deler av gårsdagen på Norges største varemesse i Lillestrøm. Vi prøvde flyball, snakket med de som jobbet i Tollen, Nemi fikk et liten bekjentskap med Politiet, vi var på oppvisning/foredrag samt en haug av stands og andre aktiviteter. Da vi avsluttet dagen i Lillestrøm dro vi deretter til Sofie som er min svenske venninne. Klokken bikket 20 før vi var innenfor døren igjen. Senga var veldig god å slenge seg i da. Tett i hode og nesa ødelegger ikke en helg som denne. Så i dag tidlig klokken 0615 var jeg oppe igjen og klar for en ny dag i Lillestrøm.
I dag var det nemlig utstilling på planen. Jeg var så utrolig spent før Nemi skulle ut i ringen! Hjertet hoppet nesten ut av kroppen der en liten stund, men det roet seg fort da jeg så Nemi i action. For et utrent øye synes jeg hun klarte seg veldig bra. Da dommen kom jublet vi alle sammen som sto der! Stor CERT og CK! Herregud så utrolig bra! På en så stor utstilling gjør min lille Nemi det best i klassen! Kan det bli bedre...? Synes tiden frem til desember skal gå fort nå! Mye som skjer og veldig mye jeg gleder meg til!!
Skrevet 17.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
3

 

Hey. Da har jeg akkurat kommet hjem fra en spennende stretching time på Elixia med Linn.  Før dette var jeg hos den herligste «Altaingen» - Rannveig. Vi dro ned til Lillestrøm for å spise en liten lunsj før hun skulle prøve seg bak rattet for første gang! Siden dette var første kjøretimen hennes tok Emma og jeg oss en kjøretur rundt Skjetten og tilbake til kjøreskolen. På Skjetten er det jo ikke akkurat motorvei, så tiden gikk, og det passer jo oss veldig bra. Da Rannveig var ferdig med kjøretimen sin, dro vi innom matbutikken for så å dra hjem til henne igjen.
Etter middagen ble det masse kos med barna før det var kvelden for dem. Kvelden snek seg på og nå er jeg endelig hjemme igjen etter en dag på farta. Har vært en utrolig koselig dag! Nå er det tid for litt TV-titting og senke skuldrene.
Ha en din kveld alle sammen!

Skrevet 13.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
1

 

Hey. Nå er det ikke lenge til hus og leilighet skal dekkes med lilla dekorasjon fra topp til tå. Før desember smyger seg på koser jeg med meg pastellfargede kubbelys og en rekke kopper med te. I morgen har mine to svarte kubbelys-holdere blitt grå. Gleder meg til å se endelig resultat. Jeg har sendt de bort for oppgradering. Jeg er jo litt heldig må jeg innrømme!
Jeg og min kjære søster var ute og spise på Sake-sushi i dag før vi deretter gikk på en liten shopping runde på Jessheim. Det var veldig koselig og dagen har gått så fort.
Jeg kjøpte blant annet 100 te-lys, 2 kubbelys fra Lene Bjerre og bestilt vase til kommende juleblomster. Da jeg kom hjem satte jeg meg målrettet foran Laptop ?en for å finne kubbelysholderen jeg så tidligere i dag.(Om det er det jeg kan kalle det). Ettersom butikken kun hadde én igjen, bestilte jeg derfor fra Danmark. Så nå gleder jeg meg veldig til pakken kommer med Posten! 

Her er noe av dagens fangst;
God helg alle sammen!

Skrevet 08.11.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
6

 

Hei dere! Nå har det gått noen dager siden sist jeg skrev. Men nå er i alle fall vinduskarmen ferdig og blomstene er på plass. Jeg har drømt meg bort i Lene Bjerres lamper, så jeg antar at det ikke er lenge til en er i hus.
Neste på listen nå er å gi skjenken min en pyntet topp.  Her blir det en blanding av små potteplanter og pyntegjenstander samt kubbelys. Som jeg gleder meg til å oppgradere hjemmet! Jeg har virkelig fått interiør på hjernen nå. Har Googlet en del interiør og blir mer og mer interessert i det. 

Sånn.. da er første prosjekt av fler gjennomført. Gleder meg til neste allerede.

Hva synes dere?
Ha en strålende onsdagskveld kjære lesere!


Skrevet 30.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
2

 

Hei dere. Først må jeg si tusen takk for alle de kjempe koselige kommentarene dere skriver til meg. Jeg liker å inspirere og å gi gode råd. Så jeg så igjennom noen bilder i dag og fant noen som absolutt står høyt på ønskelisten min. Dette tenkte jeg å dele med dere. Lene Bjerre har virkelig fått min oppmerksomhet. Hun lager så utrolig mye fint! Her er noe av hva jeg har falt helt for! Lysene kan du blandt annet finne på drømmehusets hjemmeside. Så utrolig fine lys! Jeg brenner lys hver eneste kveld fra høsten melder sin annkomst og til våren sakte mensikkert titter frem. I år blir det både nye inne lykter, nye kubbelys holdere og annet interiør.
For det er faktisk ikke lenge før julepynten skal frem. Da blir det jul i heimen, med nisser, engler og annen julepynt. Det gleder jeg meg veldig til!
Nemi får igjen hilse på nisser og annen julefynt. Noe jeg synes er moro å se på. For nisser ser man jo ikke hver dag. Gleder meg så utrolig mye til jul!
Håper dere har hatt en strålende helg! Det har jeg!

Skrevet 27.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
17

 

Hei. I dag har jeg hatt en knall fin dag med hele familien. Vi startet med å dra ut på en handle rundt, hvor vi kjøpte inn mat til kvelden, samt litt annet pynt til hjemmet. (Bilde kommer i morgen)
Deretter spiste vi middag og koste oss med dessert. Det ble en hel del skravling utover kvelden og Nemi lekte med Theia som er en liten, men muskuløs Staff. bull-terrier. Nå ligger lille ugla mi å sover på teppet sitt og er langt inne i drømmeland. 
Interiør inspirasjon 2. Jeg er helt inne i interiør-verden og funnet så mye fint. Jeg drømmer jeg litt vekk her jeg sitter.  Nå er det bare å finne ut hvilken vei jeg vil gå. Det er så mange stiler. Svart, hvit, sølv-farget og beige. Dette er farger man helt fint kan mikse og matche. Her er noe av hva jeg har falt for.

-Perfect Home-


-Riviera Maison-Jeg er så spent på hvordan det kommer til å bli til slutt. Neste høytid er julen, og julegardinene er allerede på vei. Bilde kommer senere. Jeg synes de er så utrolig fine! Får da en lengde for mye så her er det bare kreativiteten som setter grenser for hva man kan lage. Noen som har forslag? 
Håper dere har en super lørdagskveld! God helg!

Skrevet 27.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 17 kommentarer
2

 

Den siste uken har ikke kroppen ville høre på fornuften og da er det veldig vanskelig å sovne til kristelig tid. Det har blitt netter fra 2 til 5 timer. Da jeg ikke har fått nok søvn har jeg også hatt vondt i hode og derfor ikke gjort stort. I dag skiftet jeg dekk på bilen med stor hjelp av pappa. Støvsugde og ga bilen en overhalling. Etter å ha vært vasket bilen dro jeg hjem og satte meg ned foran laptop?n. Jeg har virkelig fått interessen for interiør.
 
Lexington
-Lexington-

 

-Casa-

Jeg kan sitte her i mange timer og drømme meg bort i alt som er på markedet for tiden! Akkurat min stil og så utrolig mye fint!

Skrevet 25.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
6

 

 I dag har jeg sittet en stund foran pc?n og googlet litt- interiør. Jeg har funnet så utrolig mye fint og ikke minst nyttige ting! Jeg liker å ha det lyst og fint, men rustikk har jeg også falt for. Her er et lite bildedryss av dagens utvalg.


Stearinlysene er fremme og nye må kjøpes inn. Her går det i stearinlys veldig ofte. Det er så koselig, og gjøre så mye med rommet.
Det er akkurat 2 mnd til julaften i dag og jeg kjenner jeg gleder meg veldig! Alle nisser og engler som skal frem. Juletreet skal opp og en haug med kaker og søtsaker lages!

Skrevet 24.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
2

 

Hei dere. Jeg har begynt å ta turen daglig innom Elixia. Har virkelig fått treningsfeelingen tilbake, og det er en deilig følelse! Det som motiverer meg mest er de som ikke tror jeg går og trener, men heller drar hjem og sover. Sakte men sikkert endrer kroppen seg og buksene klemmer mer og mer på de rette stedene. For det første så føles det utrolig godt etter økten er overstått og det ikke finnes så mye energi igjen i kroppen.
I dag startet jeg økten med 10 minutter roing for deretter å kjøre en ben økt. Dagens øvelser ble, knebøy, markløft, utfall og ikke minst teknikk på øvelsene. Det er utrolig viktig og lære seg det grunnleggende før du begynner å løfte tunge vekter. For det å ha vondt i ryggen, hoftene eller knærne grunnet feil trening er utrolig kjedelig og ikke minst drøyer den utviklingen i treningen du hadde ønsket.
Etter økten med Linn dro jeg innom Brun og Blid. Jeg var så trøtt så jeg sovnet i solariumet og våknet da lysene skruddes av. Nå har jeg akkurat inntatt kveldsmaten og er om ikke lenge klar for senga. Dette blir en tidlig, men vel fortjent, tidlig kveld!

(bilde er lånt)
-Snakker snart-

Skrevet 23.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

 

Det lavet ned snøfnugg da jeg sto opp i dag. Jeg hoppet i joggedressen og gikk ut på morgentur med Nemi. Hun elsker snø.
Etter å ha spist frokost dro jeg til Elixia for å trene. Etter en rygg/skulder økt gikk jeg og PT (søster), Linn, igjennom noen øvelser og laget program. Kjekt å ha når «fantasien» ikke strekker til. Etter en god økt på Elixia var det bare å få på seg uteklærne, for selv om det regner så skal fortsatt Nemi har sin daglige tur(eller 5) Så jeg, mamma og Nemi trosset regnet og gikk tur. Da vi kom hjem var jeg gjennomvåt fra topp til tå. Noe kald på bena, men ellers gjorde det ikke så mye at det regnet.
Da Nemi og jeg kom hjem var det rett i dusjen. Nemi fikk seg også en dusj. Deretter var det bare å svinge seg, for jeg skulle i barnebursdag til tantebarnet mitt. Det var virkelig hyggelig. Sjokoladekake med jordbær og blåbær på, og Coca-Cola.
Nå tenkte jeg å ta et strøk til på vinduskarmen min. Håper ferdig resultat blir bra!


Skrevet 22.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

God mandag dere. Jeg som trodde at en fridag skulle bety tv-titting og en varm kopp te. Sånn er ikke mine fridager i hvert fall. Først var jeg en tur hos Rannveig. Jeg hadde med meg Nemi og hun fikk hilse på Emma og resten av familien. Etter noen timer med skravling dro jeg hjem. Ettersom jeg ikke var fornøyd med vinduskarmen, malte jeg den hvit i dag. Nå er grunningen lagt og venter på at det skal tørke. Da kvelden snek seg på kom Ivan og Linn innom. Jeg fikk en skikkelig leksjon om hva som er bra trening og ikke, hvordan man skal trene og ikke. You name it. Alt fra dems syn så klart. I morgen er det ny dag på Elixia og jeg gleder meg allerede.
Skrevet 21.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.
Kort fortalt har jeg jobbet nå over en uke i strekk og jeg har vært opptatt til en hver tid. Nemi kaster opp, men er ellers helt pigg og glad som ellers. Dette gjør jeg noe stresset og ikke minst redd.
I morgen skal Nemi og jeg til ei venninne og bruke noen timer der. Deretter går turen til Elixia. Jeg fikk oppfordring av en PT om at dette var noe jeg burde prøve. Så da får jeg vel gjøre det. Har høye forhåpninger til timen og gleder meg desto mer! For så å bruke resten av kvelden med Nemi. Det føles som om helgen min starter nå. hvilken dag det egentlig er, spiller vel ikke så stor rolle, så lenge man får litt fri. Det begynner å bli en sent og på tide å legge hode på puta snart.Ha en god kveld folkens!

Skrevet 20.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God morgen alle sammen!
I dag var førdte natten av 4 som jeg har sovet igjennom hele uten å våkne midt på natten av at Nemi var syk. Jeg var veldig bekymret for henne, men etter å ha rådført med meg med vetrinærer og andre hundefolk så ser det ut til å gå rett vei nå! Nemi og jeg har gått en koselig høst tur og nå er det bare å kle på seg! Pannebånd, votter og jakken måtte på. Det er så fint å gå ute nå, frost på bakken, småkjølig på nesa og ikke minst en glad hund!


Morgenstund har gull i munn! Herlig å starte dagen med en tur ute! Nemi er litt pjusk, men kommer seg!
Ha en super start på helgen alle sammen!

Skrevet 19.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.
Hvor blir det av dagene? De fly bokstavelig talt av gårde! Ettersom Nemi ikke har vært i 100 om dagen og det gjør meg veldig bekymret så har jeg brukt all tiden min sammen med henne eller jobb. Så da har jeg desverre ikke hatt tid til å sitte foran pc'n. I dag har hun i alle fall ikke kastet opp, men holdt maten. Da jeg var på jobb var Nemi hos foreldrene mine som brukte store deler av dagen ute. Noe jeg vet Nemi elsker! Hun er en skikkelig ute hund! Godt å komme inn etter en lang dag uten også, men som regel så er ute veldig gøy og spennende. Før jeg dro på jobb i dag var vi ute i skogholtet og jeg kastet en pinne og Nemi fikk søke til hun fant den igjen. Hun fant pinnen hver gang og hun var så stolt. At en hund kan gjøre en så glad hadde jeg aldri trodd før jeg fikk Nemi for 2 år siden. Hun har gikk jeg så mye glede på en måte ingen andre kan. Jeg har filmet noen små snutter av henne som jeg tenkte å laste opp litt senere. Dagene på jobb har gått så utrolig fort og ikke mist latterfulle. Jeg tror ikke jeg har hatt så mange gode og lattermilde stunder på lenge. Det og endelig jobbe på et nytt sted er fantastisk. Men det stopper ikke der. Arbeide seg opp og frem er viktig. Ikke stå på stedet hvil, om du ikke har drømmejobben og verdens beste kollegaer. I min case står det absolutt ikke på kollegaene, for jeg tror ikke jeg kunne ha hatt noen bedre enn de gutta!
I dag hadde jeg hviledag fra treningen, men i morgen er jeg tilbake for fullt. Det skal bli godt å komme seg på treningssenteret igjen. For hver hviledag jeg velger å ta, desto lenger til tar det før jeg har rukket mine 20 før det har gått 60 dager. Så nå er det bare å stå på!


Min fineste Nemi tar seg en powernap!
I morgen er det allerede fredag og uken har flydd forbi.


Skrevet 17.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Heia kjære lesere.
Dag nummer tre er her og jeg har allerede klistret opp Elixia-klistemerket nummer 3 på veggen på Elixia. Jeg skal ta bilde av veggen i morgen. Så til dere som ikke vet hva dette er kan få et lite innblikk i hva dette er. I dag ble det en liten biceps og mageøkt. Ettersom det ikke er mange timene siden jeg gikk ut døren der i går så får jeg ikke slite meg helt ut ettersom jeg skal trene hver dag. Det å "møte veggen" er ikke en hyggelig opplevese. Og noe jeg helst vil slippe unna med. Da jeg var utbrent pga altfor mye trening blandet med jobb og lite søvn, føltes det ut som om jeg hadde løpt i 2 timer da jeg gikk ut av sengen. Helt forfærdelig. Det har absolutt hjulpet meg med å være mye mer obs på det, den dag i dag. Så noe bra fikk jeg vel ut av det også.
Frokost er viktig og det starter kroppens maskineri.
Dagens fornuftige ord: Det hjelper ikke å sulte seg til tynn kropp, spis mat og dra deg heller ut av sofaen og på trening! :)

Rundstykker og et glass melk! God frokost!

I skrivende stund inntar jeg frokosten min og nyter en stille morgen, før det igjen braker løs i morgen med nytt giv og treningsiver!

Ha en super onsdag alle sammen!

Skrevet 16.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.
Nå sitter jeg endelig på stolen! Elixias time som så fint heter 500 kcal, eller hva jeg ville ha kaldt den: (timen du ikke lengter tilbake til),var akkurat sånn jeg følte det. 30 minutter med bein hard styrketrening. Ettersom jeg kjenner resepsjonisten/ noe form for leder, så var han da stor i kjefen og da at jeg 1: ikke kom til å gjennomføre. 2: at jeg kom til å spy. og 3: at jeg ikke kommer til å kunne trene på en uke. Vel ingen av disse tingen skjedde, jeg gjennomførte etter beste evne! Jeg har bare 1 og takke for at jeg meldte meg på denne timen først og fremst og det er Sofia! Dette var virkelig bra!
Jeg var nære på å måtte ta meg en tur ut, men jeg gjore det ikke og jeg SKAL på trening igjen i morgen! Jeg er så glad for min sterke vilje! Og hvertfall når noen prøver å dytte meg ned( med humor i stemmen)... i skrivende stund er jeg akkurat like rød i ansiktet som da jeg gikk ut av salen. Føler meg veldig varm, men nå med et stort smil rundt munnen! Jeg er så fornøyd og glad for at jeg har kommet meg på trening nå 3 dager på rad! Det føles så utrolig bra! Så til alle dere som har veldig liten motivasjon til å gå på trening; kjør saltimer! De er extremt bra og alt du behøver å gjøre er å kopiere det instruktøren gjør eller sier!  Ingen vei tilbake! Jeg følte meg så utrolig dårlig form rett før timen var slutt, men da den var slutt, følte jeg meg best! Så nå er det bare en vei å gå! Oppover og mot mitt personlige mål!
Skrevet 15.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
6

God morgen alle morgen fugler!
Etter å ha trent rygg sammen med Linn i går kveld møtte jeg på Sofia. Vi avtalte da at vi skulle gå på timen som heter 500 kcal. Du skal kunne forbrenne omtrent 500 kcal på 30 min. Jeg kjenner jeg gleder meg enormt og har veldig store forhåpninger til timen! Ettersom jeg har bestemt meg for å være med i 20/60 challengen, så er jo dette en gylden mulighet til gjøre noe annet enn bare styrketrening i "styrkerommet". Jeg kommer nok til å bli ganske så øm i hele kroppen etter økten, ettersom jeg i dag er mega støl i bena, og noe støl i ryggen fra gårsdagens ryggøkt. Etter 500 kcal blir det en økt med styrke på mage også. Da er det bare en lang dag på jobb igjen før jeg kaster på meg treningstøyet og klar for en ny treningsdag!
Sportslig tirsdag alle sammen!  

Skrevet 15.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

Hey alle sammen.
I dag fikk jeg forespørsel om jeg ville være med på en utfordring igjennom Elixia, hvor jeg trener. Utfordringen heter 20/60, og går ut på at du skal trene så mange ganger som mulig men da helst 20 ganger(eller mer) over 60 dager!
Ettersom jeg nå har kommet så utrolig godt å gang så tenkte jeg at dette skal jeg jaggu være med på. Jeg ringte Linn og hørte om hun var klar for en ny treningsøkt i dag ved 18 tiden. Det var hun jo, og jeg hoppet i treningsklærene og satte kursen mot Elixia. Da jeg kom dit var Linn allerede godt i gang, så jeg kjørte en liten oppvarming før jeg slag meg med henne. Økten gikk veldig fort, men den var effektiv! I morgen er jeg vel støl i alle kroppens små og store muskler! Psykisk er jeg allerede klar for en ny økt! Jeg har laget meg 2 mål frem til nyttår 2013. Her er de:

    mål nr: 1 Komme i bedre form! (Få lavere fettprosent og sunnere livsstil!
mål nr: 2 Dra meg til Elixia alle 60 dagene så langt det lar seg gjøre!
Ble du motivert av utfordringen 20/60?

En dag uten trening, er en dag uten mening. Klar for morgendagen!!
God mandagskveld folkens! :)

Skrevet 14.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære alle sammen!
Ny uke nye muligheter! I dag er siste frist på å melde hunden sin på de forskjellige aktivitetene på Dogs4all. Så uheldig som jeg kunne blitt så har jeg jobb helg, men etter å ha forhørt meg med de øvrige topper her på bygget, så ordnet det seg. Så nå skal Nemi og jeg ut i utstillingsringen. I det øyeblikket telefonrøret ble lagt på bruste det i hele kroppen. Jeg kjenner at jeg er så spent og gleder meg utrolig mye! De siste ukene frem til da får vi finpusse litt. Innkjøp av nytt kobbel og halsbånd må vi også ha. Så da tenkte jeg å ta to fluer i en smekk og dra over grensa til Sweden og handle litt til Nemi og masse god mat til meg selv!


Vi går jo for "gull"! Dette gleder jeg meg kjempe mye til, og dette skal bli foreviget av en haug med bilder fra hele helgen!
Skal du på Dogs4all?
Ønsker dere en riktig fin mandag alle sammen!

Skrevet 14.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hey alle sammen!
Jeg må si tusen takk til alle de som leser min blogg! Jeg er faktisk helt overvelmet av alle leserene! Det gjør bloggingen mer inspirerende. For det er faktisk over 650 personer som har lest min blogg i løpet av en dag.


Etter en okey dag på jobb dro jeg for å hente Nemi. Deretter slo jeg ihjel litt tid på sofaen før Linn og jeg dro på trening. Linn er søsteren min og utdannet PT. Det er ikke godt å trene! Det er pain over alt og kroppen er som gele etter en økt på 45 min. Det å trene i timesvis er ikke nødvendig! Tren heller intensift og bli ferdig med økten du har planlagt.
Jeg klarte ikke å gå normalt etter økten og jeg hadde flere nesten-ulykker ned trappen. Bena sviktet helt og jeg hadde både poser og drikkeflaske i hendene. Da var det bare å ta tak på hånd-drevet og klamre seg fast på best mulig måte. Etter å ha kommet seg ned trappen gikk Linn, Ivan og jeg ut med hundene for siste luftetur for i dag. Nå har Nemi tatt kvelden og det er ikke lenge før jeg også skal ta kvelden. Det er kanskje litt tidlig, men ettersom jeg var ute av døren før 0345 så er alt etter 20:00 ganske sent!

Legger ved noen bilder fra dagens økt. Og det skal sies at når man ser ut som dette, da er det ikke noe mer energi igjen. Tatt ut hver eneste lille "energi-celle" i kroppen!

Helt gele i kroppen og føler meg akkurat sånn som bilde tilsier... Dritsliten!!
Ha en fin søndagskveld folkens!

Skrevet 13.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God morgen ♥ Det som skulle bli en dag full av bra planer kunne ikke startet på noe særlig dårligere måte. Før kl 03:00 skulle jeg være klar til en ny dag på jobb. Men nei da. Jeg var stuptrøtt og det å trykke på slumre i halv søvne er ikke noe jeg skal fortsette med. Jeg løp rundt i huset for å finne alt jeg skulle ha med meg til jobb. Da jeg hadde pakket nesten alt så måtte jeg løpe ut døren og sette meg i bilen. Jeg hadde ca 10 minutter på meg så jeg gikk fort. Men dette skulle vise seg og ikke hjelpe. Da jeg nesten var fremme møter jeg på ei eldre dame som hadde falt i rulletrappen. Han som først så henne var skjelven i hele kroppen og han spurte etterhvert om han ikke kunne få gå. Det strømmet fler som kunne hjelpe til så han trakk seg da tilbake. Stakars gutt. Det så ikke ut som han synes det var så bekvemt å stå der. Så da sto jeg der sammen med et par andre til brann og reddning kom før Ambulansen kom og tok seg av henne. For min del så har jeg opplevd flere slike hendelser opp igjennom og jeg kjenner at jeg takler det bra nå. Ikke noe uvell uansett hvordan en person oppfører seg etter å ha falt. Så kanskje det er Ambulanse-sjåfør jeg skulle blitt.. Nei det er vel bare det at jeg liker å være der det skjer ting. Lære og oppleve nye ting, som jeg er overbevist om at det er fler enn bare meg som er. Da har jeg gjort min borgerplikt for i dag. Nå har jeg akkurat satt meg ned. Godt og få det litt på avstand, for det er veldig inntenst da du er oppi en slik situasjon. Nå skal jeg innta frokosten. Gresk Yoghurt med bær og granoal. Nam!  For i dag har jeg faktisk tid til å nyte maten.Vi snakkes senere


Skrevet 13.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei alle sammen

Min dag startet kanskje litt før gjennomsnittet.. 05:15 var jeg på badet og før klokken var 06:30 var jeg for lenge siden reist hjemmefra. Jeg synes det er så herlig å stå opp om morningen og alt går på auto pilot. Hver dag det er jobb så gjør jeg så å i de samme gjøremålene.
Jeg liker rutiner veldig godt..Rett etter jobb dro jeg til foreldrene mine for å hente Nemi.Nemi har det så utrolig fint der! Løper rundt fritt i hagen og løper på jordene og er en ordentlig glad bisk! Etter å ha levert Nemi så dro jeg hjem for å hive i meg litt mat og skifte til noe litt mer komfortable klær. Så bar det da ut døra og til Rannveig! Med to små barn så blir det mye babykos og lek frem til leggetid. Emma har blitt så stor og så nydelig! Det er alltid like koselig å dukke opp hos Rannveig og Co! Blir alltid vartet opp! Her mener jeg alt fra middag- bakst- snacks you name it! Åh det er så koselig.
Jeg trodde faktisk at fåtall av alle jenter gikk på ski, men der tok jeg noe feil. Jeg elsker å gå på ski! Må nesten få lov til å si at det er noe av det beste ved vinteren! Skiturer og alt det medbringer. Så Rannis og jeg skal ut på nye eventyr til vinteren.

Da er det vel på tide å ta kvelden.
Er det fler som gleder seg til jul?

Skrevet 12.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hey. En fridag fra jobb er absolutt ikke en dag hvor jeg setter meg under et teppe og finner frem en god bok eller en film som plenti av andre hadde gjort. Der i mot har jeg vært ute i hele dag! Jeg dro meg opp av senga noe senere enn planlagt for så å kaste i meg litt frokost før jeg dro ut. Først gikk turen til Holter hvor jeg møtte ei venninne. Etter som hun også har hund så tok vi oss en skogstur. Det var virkelig godt å komme seg ut i skogen igjen. Ikke bare på skogkanten men midt inne skogen på en traktor sti. Riktig fin høst tur! Deretter gikk turen til hjemstedet for å hjelpe til litt i hagen og deretter tok jeg turen til Rannis! Der var jeg hele kvelden. Det var veldig koselig, som det alltid er. Jeg kommer alltid hjem stup trøtt og merker stor forskjell på å vært med små barn i en kveld mot det å være hjemme. Det er så utrolig koselig med disse små, men de klarer veldig fint å tappe deg for energi også! Nå er klokken bikket 22 og endelig skal jeg se litt TV og nyte en kopp te!

Håper dere har hatt en fin start på helgen! 

Skrevet 11.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Nei, dette er ikke starten på Josh Groban sin sang, men heller hvordan jeg føler det akkurat nå. Etter å ha fordøyd en nokså inntens dag på jobb, kan jeg endelig puste ut! Det er absolutt ikke en avslappende og tildels hyggelig arbeidsplass jeg har. Tvert i mot, vi skal tåle en hel del nedlatende ord, sure og grinete folk. Dette er ikke en god blanding. Det er ikke alle som klarer å takle stress eller en stressende situasjon like godt og det skjønner jeg. Men å se ut som om du har sett et spøkelse og løpe fra situasjonen er IKKE en bra løsning! Hvertfall ikke i denne situasjonen. Jeg har noen super kollegaer som virkelig backer up og det skal dere ha!! All creds til dere! Av denne hendelsen så har vi laget et lite nytt opplegg og lært noe av hendelsen. Derimot kunne jeg godt ha klart meg uten den oppførselen som vedkommende hadde. Er man på jobb så opptrer man profisjonelt, uavhengig om man har dårlig tid eller annen årsak! I morgen er det ny dag og nye muligheter. Jeg må ærlig innrømme at det skal bli en spennende dag. Krysser fingrene for å få tilbakemelding på hva konsekvensen ble. 


Da man spør om hjelp, men hjelpen bare går sin vei så var det akkurat som dette jeg følte meg. Utslitt, lei og veldig oppgitt!!
Ny dag i morgen alle sammen! *tommel opp*

 

Skrevet 07.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei.
I går hadde jeg en kjempe fin dag på jobb og deretter fikk jeg besøk av den beste svensken Sofie! Hun kom til meg på ettermiddagen og ble her til kvelden snek seg på. Vi spiste taco, som jeg synes er så utrolig godt, drakk te og ikke minst snakket en hel del om alt. En utrolig fin dag.
Dagen i dag startet også på jobb kl 05. Det er for noen helt utenkelig å stå opp 04, enda verre å være på jobb 05! Men på en eller annen måte så kommer man seg igjennom de tunge dagene, med dårlig søvn og feil prioriteringer. I dag dro jeg rett fra jobb og hjem for å skifte klær før jeg dro til Gjerdrum. Det er så fint for Nemi å være der ettersom hun kan løpe så mye hun orker! Det er herlig med sliten hund!
Etter å ha brukt litt tid i Gjerdrum dro jeg videre til min herlige venninne Rannveig! Jeg koste masse med lille baby, og vi fikk snakket en hel del. Kjempe koselig kveld!! Nå er kvelden her og bena skal nå få en velfortjent pause. Nå er det kvelden.

Skoene skal av og bena skal opp i sofaen!

Håper dere har hatt en fin helt!

Skrevet 06.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
4

God ettermiddag!

Kvelden venter ikke på seg og dagen er snart over for i nå. Jeg har fått gjort så mye og er veldig glad for å fått brukt dagen så godt! Etter å gått en så fin tur på morningen med Nemi så tok jeg turen til Gjerdrum en tur for deretter å ta turen til Elixia. Der møtte jeg søsteren min, (som er PT) Det merket jeg, for å si det sånn. Det var flere ganger under økten at jeg ble veldig uvell og tok 30 sek pause. Så da var det på'n igjen. Jeg var helt kjørt da økten var ferdig og nå er jeg veldig fornøyd!
I skrivende stund inntar jeg min middagen. Kylling filet med pasta og en liten dash Pesto. Nam nam! Godt for kropp og sjel og ikke minst så føler man seg mett etter måltiden er inntatt. Jeg er ikke noe fan av hurtigmat, selvom det så klart skjer her også. I hvertfall etter en hard treningsøkt så funker ikke hurtigmat. Blir like sulten 30 min senere. Anyway..


Måtte prøve ut en ny "trappe-maskin"

klar!Teknikken kan alltids bli bedre, men fornøyd eller første forsøk!Ha en strålende kveld alle sammen!

Skrevet 04.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
1

Hey.
Dagen startet litt etter kl 08 og det tok ikke land tid før rundstykkene var i ovnen. Etter å ha spist en god frokost var det bare å ta på seg treningsutstyret og gjøre seg klar til rulleskøytetur med Nemi. Vi er så heldige som har fått ny asfalt deler av strekkningen vi går, men absolutt langt i fra hele. Det var vel et par ganger jeg nesten datt fordi det lå småstein på veien. Der det var nyasfaltert var det bare å kjøre på, uten å tenke noe særlig over at det var små sten man kunne snubble i. Nemi koste seg max da hun kunne løpe i full firsprang uten at jeg korrigerte henne pga farten. Det er ikke så godt å dette i fart! Faktisk ikke i det hele tatt! Ettersom Nemi og jeg gikk alene så får jeg ikke tatt bilder fra turen i fart, men det kommer noen fine bilder om en stund! Så følg med!Her er Nemi klar for rulleskøyte-tur! 

Nå skal jeg hoppe i nytt treningstøy å ta meg en økt på Elixia. En dag uten trening er en dag uten mening. Det er kanskje ikke alltid helt riktig, men for meg så er det viktlig å få rørt litt på seg igjennom en dag! Uansett om det er en powerwalk tur, en tur til gymmet eller en svømmetur.
 Etter en tur på Elixia skal jeg på en kjøretur til Gjerdrum for å gjøre dagens gjøremål/oppdrag. Nemi skal også få nytt fôr i dag. Royal Canin 4800. Det blir spennende å se hvordan hun responderer til det!            Ha en sporty fredag folkens!

Skrevet 04.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Her er en liten smakebit av halvferdig resultat.
Navnet er ferdig men ikke bestemt meg for om jeg vil ha kjøttben, hjerte eller poteavtrykk under navnet. Hva synes dere? Kom gjerne med forslag! Ettersom jeg ikke skal bruke dette halsbåndet hele tiden så har jeg bestemt meg for at på Dogs4all så skal jeg bestille halsbånd i beige og svart. Der skal det stå NEMI! Designe mitt eget halsbånd og evt dekken som hun skal bruke på kalse vinterdager! Lille ugla mi (som jeg til tider kaller henne), elsker snøen, men kan bli noe kaldt da vi er ute på turer. For ut går vi nesten uansett temperatur det er ute! Noen turer er veldig korte mens andre er lange fint turer i skog og mark, alene, sammen med gode venner eller familie! Gleder meg til snøen kommer nå folkens!!

Synes dette var veldig gøy, og som sagt så er den ikke ferdig! Navnet er ikke på midten og skal heller ikke være det!
Blir spennende å se hva annet enn navnet jeg klarer å brodere!

Skrevet 02.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Kjære lesere!

Ettersom dagene går og formen ikke er helt på topp så har jeg bestemt meg for å gjøre noe med hendene mine. Så jeg broderer i skrivende stund navnet til hunden min, (Nemi) samt et hundeben eller pote som skal være under navnet. Har startet så smått det er. Dette skal være en av julegavene til Nemi om "jeg" klarer å vente da.. Hehe. Første bokstaven er ferdig og før jeg vet ordet av det så ligger det klart, og klar for montering. Jeg har også funnet frem to andre broderier med nisse motiv på som jeg skal prøve å få ferdig før jul! Elsker julen og alt det innebærer! Nå skal jeg fortsette på navnet og ferdig resultat får dere se litt senere!

Her er en liten forsmak av Nemis Dogcollar:


Alltid gøy med pakker!
Her er starten. Det blir så spennende å se ferdig resultat!
Ha en fin ettermiddag alle sammen!!

Skrevet 02.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hei alle sammen.

Det ble desverre ingen blogging i går etter som jeg flere ganger måtte lene meg mot veggen og ikke klarte å gå rett. Jeg la meg på sofaen og håpet at det skulle gå over, men det gjorde det ikke. Denne følelsen gjore så jeg ble så redd at jeg ringte til legen. De sa jeg skulle komme dit innen 30 min. Så jeg dro med en gang. (Kanskje ikke kjempe smart og kjøre bil, men jeg følte meg bare svimmel da jeg gikk, ikke satt stille som meg gjør i en bil.) Da jeg kom frem og de hadde tatt en blodprøv fant de ut at jeg har fått virus på balansenerven. Følelsen er som om du er full i kroppen, men ikke i hode. Hode er helt klart men du klarer ikke gå rett. Jeg fortalte at jeg ikke har lyst til å suse hjemme over en lengre periode ettersom jeg jo føler meg helt fin ellers. Det er bare da disse "bølgen" overtar styringen at jeg blir skikkelig svimmel og følelsen av at jeg er på en båt i stor sjø, at jeg må ta det med ro. I går var det virkelig ille og lå i sofaen til jeg følte meg ok til å gå en tur. Jeg er overbevist over at mosjonere i riktig mengde er sunt nesten uansett fravær fra daglige gjøremål. Jeg kobler helt, ingen mas eller oppgaver som må gjøres der og da. Naturen på høsten er også så fin å se på. Blader i alle høstens farger, barn som er ute å leker, hunder som er på tur, mennesker som raker i hagen. Herlig med høst! Også er det en liten forsmak på kulden. Den kalde vinden suser fordi og snufsingen er et faktum.
Håper dere har hatt en like fin start på høsten som meg, om vi ser bort i fra litt sykdom.
Herlig 1.oktober 2013

Skrevet 01.10.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
6

Hei alle sammen.

Først og fremst håper jeg dere har hatt en mega helg! Selv har jeg jobbet og funnet mange rare serier på nettet. Bl.a fant jeg denne serien: Prosjekt perfekt - et perfekt liv? Jeg ble noe provosert, litt glad og noe påvirket av dette prosjektet. Ta bare dette eksempelet: Ida, som da er hovedpersonen og hun dette handler om, går til en kirurg og får da sett bilde av henne selv før og etter en evt fettsuging. Jeg ble så jævla provosert av kirurgen!! Får ikke satt ord på noe så frekt! Det var en minimal forandring, og Ida spør han om det ikke er noen annet måte å få den litt smalere kroppen på. Han sier da med en gang "nei". Jeg ble helt paff og ordløs. (Noe jeg ikke bruker å bli) Tenk å sitte der og prøve å lure jenter som prøver å finne ut av hva de kan gjøre for å se bedre ut. Jeg er sikker på at det lyste $$$-tegn i øynene hans. Serien ligger på NRK og kan sees der. Hun fikk også besøk fra en man som liksom ikke hadde tatt botox, og det lyste botox i hele ansiktet hans. Hvorfor lyver man om sånt? Kjenner jeg blir en smule provosert! Tør du ikke innrømme at du har botox fordi at noen skal kunne dømme deg. Uansett.. Han la opp et opplegg på 3 mnd om så kaldt *supermat* Etter 3 mnd hadde det da ikke skjedd stort med hvordan kroppen hennes var innvendig. Så jeg vil heller si; Spis variert, sunt, normalt. Alt med måte folkens!
Kjenner det er veldig godt å få det ut av hjernen! Serien håper jeg var en vekker for mange som stoler blint på magasiner om all slags mat som i følge de skal være så utrolig bra.


En toppers helg!
Ha en super søndag alle sammen!

 

Skrevet 29.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 6 kommentarer
0

God morgen kjære lesere.

Gårsdagen avsluttet jeg med en gårtur sammen med Nemi og mamma. Ettersom det begynte å bli mørkt ute så ble ikke turen lenger enn 2 km, men så lenge vi gikk ut på jordet og Nemi fikk løpe fritt rundt en god stund så var vi alle fornøyde trøtte da vi kom hjem igjen.
Kl er enda ikke 06:30 og har allerede vært på jobb i 1 1/2 time. Tiden går fort og det er ikke lenge til en uber tidlig frokost skal inntas. Når klokken begynner å værrme seg 11 skal jeg og min kollega kjøpe Peppes Pizza! Det skal bli godt. Det er jo snart helg og dette skal nytes.
Jeg satt i går og leste noen quotes på nett og kom over et som passer veldig godt akkurat nå.


Det er ikke alltid man vil innse at noe annet er bedre enn hva man akkurat har nå. Men det å prøve noe nytt er ikke feil. Kanskje en ikke synes det er så kjempe givende i første omgang, men om en gir det litt tid så
kanskje du innser at det valget faktisk var bra.
I ettermiddag skal jeg møte min kjære venninne Michelle. Ettersom vi ikke jobber på samme team lenger så sees vi ikke like ofte så vi har mye og ta igjen i dag. Dette skal vi gjennomføre under en Powerwalk i det fine høstværet!Ha en din fredag alle sammen!

Skrevet 27.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God morgen kjære lesere.

Jeg håper for deres skyld at natten varer noe lenger enn hva min gjør denne uken. Det å måtte stå opp 0230 er ingen god følelse når du er stup trøtt og vet at jobben kaller. Kan nesten allerede si at jeg gleder meg til i kveld.
Jeg har store forhåpninger til dagen i dag. Dagen skal brukes på jobb videre går turen hjem, for så å ta turen videre til Elixia på et lite oppdrag jeg er så heldig å få være med på, deretter reise jeg til foreldrene mine og spise middag. I skrivende stund planlegger jeg å lage en nydelig lunsj til senere i dag.
Ønsker dere alle en god torsdag!

Skrevet 26.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God onsdags morgen kjære lesere!

For en liten stund tilbake fikk jeg spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om inspirasjon til styrketrening. Og dette vil jeg så klart gjøre. Beklager at det kom noe sent!
Først og fremst vil jeg si; kle deg riktig til økten du skal på. Om det er en saltime, egentrening eller om du tar en styrke økt ute etter en løpetur. Nå som høsten begynner å melde seg, så er det vel ikke så mange som trener styrketrening ute lenger, men creds til de som fortsatt gjør det!
Da jeg selv er på treningssenteret legger jeg merke til hva folk har på seg. Det er ikke for å dømme de på noen måte, men varme og store klær vil jeg si hemmer en i å gi det lille ekstra, og bør ligge igjen hjemme!. Her er et eksempel på dette: Du kommer til en PT time og har på deg stor joggebukse og en king size t-skjorte. Du blir så bedt om å hoppe opp på et traktor hjul i 2 minutter uten stopp så godt du kan. Joggebuksa vil da bli en belastning fordi den er utrolig varm og t-skjorten vil være i veien. Ta på deg treningsklær tilpasset den økten du skal være med på! Det er i hvert fall mega viktig for meg! Jeg har ikke på meg vinterdress inne i en sal, og heller ikke tights ute i 20 -C.
Det er helt klart mange som ikke vet hvordan man skal trene eller hva man skal trene. Etter et lengre opphold fra styrketreningen så ble jeg med på en saltime med ei venninne. Dette er noe jeg anbefaler dere å prøve! Da blir dere fortale hele veien hva dere skal gjøre. Dere blir observert og ikke minst motivasjonen for å fortsette er stor! Til dere som ikke liker saltimer og synes dette er for pyser. Prøv å gjennomfør en økt med litt tyngre vekter enn før og gjør en extra repitisjon om 10 er nok. Gå også til en Personlig trener og spør om tips eller råd evt en hjelpende hånd. De biter ikke og jeg er helt sikker på at de blir glad for at du spurte om hjelp!

En liten oversikt over hva jeg syns er viktig:

♥Ta på deg treningsklær du trives i.
Ta med deg en venn/venninne.
♥Gode sko.
♥Si til deg selv at dette skal bli en bra økt
♥Ikke vær redd for å spørre om hjelp/tips eller en hjelpende hånd!
♥ Ta bilde før under og etter du har satt deg mål!
♥Sett deg kortsiktige mål og langsiktige mål!
♥Skriv ned hvilke mål du har.
♥ Jeg har kjøpt meg den nye Treningsdagboken fra Get Inspired.
(Jeg sendte de mail i fjor og spurte om de ikke kunne endre litt på oppsettet i boken. Ikke vet jeg om det jeg skrev i mailen med tatt hensyn til, men boken er hvertfall nå MYE bedre enn sist!! Happy!)

♥Del gjerne dine opplevelser med venner, kollegaer osv. Du kan være den som motiverer og inspirerer en annen til å begynne å trene, få en bedre livsstil og ha det bedre med seg selv!Jeg har bestemt meg for at denne skal taes i bruk fra 1.jan 2014. Det betyr ikke at jeg ikke trener den dag i dag! Det er fordi jeg fortsatt har plass i min "gammle" 2013 bok.
Midten av 2013.
Riktig løpeklær er et møst for meg om jeg skal ha en bra løpeøkt!

Kom gjerne med tilbakemeldinger!
Ha en strålende onsdag alle sammen!! 

Skrevet 25.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.

Dagen i dag som jeg skulle få så mye ut av, ble til ikke som forventet. Jeg våknet ved 2 tiden i natt med mage kramper og vondt i hode. Rett og slett ikke i form. Så jeg holdt sengen til kl var nærmere 13. Da sto jeg opp og gikk ut med Nemi. For uansett hva som feiler en så må man ut med hunden. Må si at det var godt med litt frisk luft! Får kjøre på med hjernetrim litt senere i dag. Det kan man gjøre hvor som helst og når som helst.
Jeg har hørt at det hjelper og være der det er varmt. Så for aller første gang så la jeg meg i et varmt solarium, og det funket! Dytte i seg piller er ikke den beste løsningen! Går man til legen generelt så får man en resept, videre går turen til apoteket hvor de skriver ut piller og tror at alt er bra. Da må jeg innrømme at det å prøve noe mer fornuftige er bedre!
I skrivende stund inntar jeg en veldig sen frokost og leser mail.

 

Solen skinner og jeg har en fin høstdag fremfor meg!

Har dere hatt en bra start på den nye uken?

Ha en fin dag alle sammen!

Skrevet 24.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære lesere!

Endelig en fridag fra jobb etter 7 dager på! Jeg spiste en god egg og bacon frokost før jeg var ute med Nemi på en fin tur får jeg skiftet og reise til Rannveig. Det er alltid så utrolig koselig å være med henne! Vi startet dagen med en, for min del lunsj og hun sin frokost. Deretter tok vi livet helt med ro og hadde litt kvalitetstid med lille Emma! Siden Rannis sine "cravings" tydelig ikke er over enda...haha, så lagde vi en skikkelig god sjokoladekake med jordbær og blåbær på toppen. Den var så utrolig god! Så den skal jeg absolutt prøve å lage selv her hjemme en dag! Tiden gikk fort og før jeg visste ordet av det så var det middag. Jeg gjøre stadig "ting jeg ikke kan" om dagen. I dag fikk jeg prøve meg på: pølsebiter tredd på spagetti. Ganske artig måte og lage mat på og ikke minst spise etterpå! Desverre glemte jeg å ta bilde av ferdig resultat, men det får jeg prøve å endre til neste gang. Oppi alt dette ble det også en vaffel på oss hver. Så jeg er i hvertfall ikke redd for å sulte etter i dag. Hehe. Vi skulle også egentlig se film, men tiden strakk desverre ikke til alt! Alt i alt så har jeg hatt en koselig dag med en super jente, Rannveig!!


Etter at jeg oppgraderte Iphonen min fikk jeg panorama option. Den måtte så klart prøves ut i dag!
Fine Rannis baker kake! :)

Lille nydelige Emma Angelica!


Meg og Fine Rannveig og lille Emma i midten!

Håper dere også har hatt en strålende mandag, for det har jeg!!

 

Skrevet 23.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære lesere!

Jinx er for noen kanskje et ukjent ord, men for meg så passer dette veldig bra! Da jeg ankom jobb i dag fikk jeg beskjed om at jeg og mine to kollegaer blir flyttet til et sted vi ba om å bli flyttet til fast. Jeg må si jeg ble veldig glad! Endelig.Det var virkelig på tide! De har jo mast på meg om å bytte over en lenger periode nå.(3 mnd) Men jeg har liksom aldri tatt meg ork til å sette meg inn i nytt system eller nytt sted. Men når den siste dråpen kom, så rant det virkelig over for oss alle sammen. Da tok vi saken i egne hender og gikk til sjefene selv. Haha.
Det beste er å gjøre ting selv! Helt klart. Det er sikkert fler som må gå igjennom et ledd for så å komme seg til neste. Sånt er jeg ferdig med, for det fungerer ikke! Nok om det.
I skrivende stund ser jeg på Skal vi Danse og Charterfeber.. Godt og få seg en latter etter en lang dag på jobb. Jeg er helt fast bestemt på at Charterfeber er laget for at folk skal ha noe å le av! For sånn de blir fremstilt er på kanten!


 Do things your own way!!

Hva gjør du i helgen?

Ha en fantastisk helg alle sammen!!

Skrevet 21.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei alle sammen.

I dag våknet jeg og jeg følte meg litt alene.. Alle har reist bort og jeg sitter igjen hjemme. Du har sikkert kjent følelsen av skuffelse da noen skulle komme på besøk og ikke dukker opp, du er spent på et møte og personen/e ikke dukker opp til rett til eller i det hele tatt. Jeg kunne fortsatt sånn i everigheter så jeg tror dere skjønner greia. Jeg skulle da få litt hjelpe med å finne stoff til min Uni. examen og nå har personen forsvunnet. Ingen mld eller telefon. Så da sitter jeg da her. Jeg kjenner meg ganske sterk på en måte, for jeg skal klare dette. Om jeg så må sitte oppe i 24 timer pal foran laptopen og søke på nett. Dette er kanskje ikke den beste dagen å våkne til, men jeg skal absolutt gjøre det beste ut av den! Lange dager og lange netter. Så sta som jeg er så gir jeg ikke opp selv med litt motgang en gang i blandt! Nå skal jeg ta meg en pause og stru hjernen på noe annet for en liten periode før jeg stuper ned i examens lesing igjen..

Ikke alltid ting er like lett. Men sterkere blir i hvertfall jeg av det!

Håper dere har en strålende høst dag!!

 

Skrevet 20.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Kjære alle sammen.

Jeg håper dere har hatt en like fin formiddag som meg. Dagen min startet med å knyte på seg Inlines/rulleskøytene og dra på morgentur med Nemi. Før kl ble 10:00 hadde vi allerede gjennomført en tur på litt over 7km. Det er ingenting som heter dårlig vær, bare dårlig klær. Og det er jeg helt enig i!
Nemi koste seg så mye og løp som aldri før! Dette varmet det lilla "mamma hjertet" mitt! Da vi er ute på joggetur så er det faktisk jeg som bestemmer tempoet på hele turen, men i dag så fikk hun bestemme hele turen. Må ærlig innrømme at det i noen bakker gikk en smule fort og jeg var litt ute av kontroll, men det var utrolig moro! Fart og spenning er som regel veldig gøy! Før jeg dro på jobb var vi ute en tur og kastet freezbe, Nemi hoppet over gjerde og koste seg ute på plenen.
Nå i skrivende stund sitter jeg på jobb og tar det helt med ro. Jeg sitter å planlegger hva jeg skal kjøpe til Nemi i bursdagsgave. For hun er 2 år i dag!! Som tiden flyr! Hun er helt nydelig og hun har gitt meg så mye! Må også gratulere søsteren Vixen med 2 års dagen!!Kjøper du bursdagsgave til hunde din?
Hva kjøpte du?

Ha en strålende ettermiddag så sees vi i kveld!


(Skrevet fra IPad)
Skrevet 18.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0Skrevet 18.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
4

God tirsdags morning alle sammen!

'Ut av senga og på med løpeskoene. Hvis du kan lure deg selv til å bli en morgenløper, knekker du samtidig en viktig kode: Du blir den typen løper som elsker hver eneste tur og blir avhengig av den. Her er 5 gode grunner til å løpe i gang dagen.
En morgenløpetur blir stort sett aldri forstyrret av uforutsette hendelser. Om ettermiddagen skal det derimot lite til før planene om en løpetur blir ødelagt av et ekstra møte eller litt for mye kake til kaffen.
Du kickstarter forbrenningen. På få sekunder blir natten ristet ut av kroppen og forbrenningen skrudd opp. Etterpå vil kroppen dessuten gå på et litt høyere gir for å restituere..
Du trener opp evnen til å bruke fett som drivstoff når du løper på tom mage og med slunkne karbohydratlagre. Det er spesielt fl ott for deg som trener til langdistanseløp og derfor skal kunne løpe når karbohydratene er (nesten) brukt opp. Spis lite karbohydrater til middag dagen før, så forsterkes denne eff ekten.
Energien fra en morgentur smitter over på resten av dagen. Løpingen virvler opp gledeshormonene (endorfi nene) i hjernen og gjør deg glad.
Du sparer tid fordi du kan slå sammen morgen- og etter-trening-dusjen. Det er bra for huden også.'

'Legg fram løpetøyet kvelden før, gjerne i nærheten av en radiator, slik at det er godt å ta det på seg. De virkelige entusiastene sover med klærne på ...!
Drikk et glass vann og spis ev. en banan hvis magen føles ubehagelig tom.
Ikke tenk på hvorvidt du gidder. Koble fra hjernen og bare gjør det. Du vil elske det så snart du er i gang.
Varm opp litt innendørs før du stikker av gårde. Det gjør det enklere å møte morgenkulden.
Lunt først én kilometer eller to, slik at kroppen våkner og leddvæsken får tid til å smøre leddene. Gjør gjerne noen høye kneløft og hopsasteg for å få fart på kroppen.
Hvis du er uvant med morgentrening, så ta et par rolige turer slik at kroppen venner seg til å trene på denne tiden av dagen. Du kommer snart til å få energi til mer seriøs trening.'


Dette er motivasjonsordene for i dag!
Er du en løper? Trener du i det hele tatt?
Ha en strålende dag!

Skrevet 17.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer
0

Hei alle sammen!

Først og fremst må jeg bare si: for en dag!! Jeg og Nemi har brukt hele dagen i skogen, og det var en fantastisk opplevelse! Til dere som ikke vet hva MH-test betyr, så er dette en mentaltest man tar på hunder. Det er veldig spennende og ikke minst lærerikt! Vi var en god del folk og minst like mange hunder, om ikke fler. Det var spådd regn i hele dag, men så heldige som vi er, noen ganger, så var det opphold helt til siste hund skulle ut i løypa. (Nemi og jeg var nest sist). Alle sammen var så hyggelige å snakke med så tiden gikk ekstremt fort. Plutselig var dagen omme, og det var på tide og slippe hundene ut av bilene så de fikk løpt og snust litt. Nemi ble mega happy og fant så klart den største hann hunden og leke med. Hun dyttet litt borti han og fikk han til å løpe etter henne. Da var det også et par andre hunder som også hang seg på.

Funksjonsanalysen har to primære oppgaver; individanalyse i forbindelse med evaluering for bestemte oppgaver,
og evaluering i forbindelse med avlsutvelgelse.
Det er et siktemål er at en standardisert funksjonsanalyse vil gi holdbare data som grunnlag for evaluering av både individer og
avlspopulasjon som helhet.
De mentale anlegg man måler, og som verdsettes for individet i funksjonsanalysen er følgende:
 


1. Tilgjengelighet: Møteprogram og evne/vilje til å ta kontakt med fremmede mennesker.

2. Lekelyst: Vilje/evne til lek med fører/fremmed person.

3. Flokkdrift: Hvor hurtig innlemmer hunden nye medlemmer i flokken, og dens lyst til å samle den.

4. Sosial kamp: Vilje/evne til kamp.

5. Sosial dominans: Selvbevissthet, evne/vilje til å klatre på rangstigen.

6. Jaktlyst: Lyst/evne til å følge og fange et bytte.

7. Byttegripende: Evne og intensitet i å gripe byttet.

8. Forsvarslyst: Lyst til å stanse en intrenger.

9. Funksjonsutvikling: Intensitet og hurtighet i forsvarsarbeidet.

10. Terskelverdi flukt/angrep: Hvor sterk trussel må til for å utløse flukt eller angrep.

11. Avreaksjon: Evne til å ta seg inn etter ubehag/belastning.

12. Konsentrasjon: Evne til å holde oppmerksomheten.

13. Koordinering: Riktig handling mellom og mot opplevelsene/påvirkningene.

14. Temperament: Evne til tilpasning til omgivelsene/oppfatte nye inntrykk.

15. Mot: Evne til selvstendig å løse oppgave, handlekraft.

16. Skarphet: Refleksreaksjon mot trussel som kommer brått på innenfor indre revirgrense (4 meter).

17. Skuddfasthet: Reaksjon/avreaksjon på skudd.


Hunden må innfri visse kritterier for å bestå.
Atferd som kvalifiserer til underkjenning er kort beskrevet:
agressivitet,
bestående agressivitet,
manglende evne til å løse problemer,
manglende evne til å avreagere,

skuddberørthet/skuddreddhet.

Legger ved et lite bildedryss fra dagen. Enjoy!

 
 


 

 
 


For en herlig dag i skogen!!
Håper dere også har hatt en super søndag!

Skrevet 15.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hey kjære lesere!

God morgen alle sammen. Jeg håper dere har hatt en fin helg! Det har i alle fall jeg. I går tok jeg med mine 2 stoler som ikke var satt sammen, men så mer ut som pinneved. SÅ jeg tok de med til foreldrene mine som hadde det rette utstyret for å sette de sammen. De drev med sitt da jeg stakk innom. Så jeg satt igjen stolene og foreslo at jeg skulle ette de sammen etter at jeg var ferdig med løpeturen sammen med Nemi. Da jeg kom hjem fra løpeturen var begge stolene ferdig satt sammen. Det var en lettelse og føles veldig bra! Jeg ble meget fornøyd!!
Tilbake til løpeturen. Jeg løper en del for tiden. Fått det litt på hjernen samtidig som jeg trener styrke. Rett og slett for å holde meg i form. 
Beste løpepartneren som finnes!

 

Skrevet 15.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

God morgen kjære lesere!

Da er helgen her igjen, men pliktene slipper man ikke unna. Som den morgenfuglen jeg er, så våknet jeg lys våken 0745. Da klokken enda ikke er 11 og jeg har fått gjort så mye så føles det veldig godt. Tiden strekker også til andre gjøremål, som egentlig hadde gått i vasken om jeg hadde sovet til kl 11. Jeg har allerede fått gjort noe alle må gjøre som har eget hus/leilighet, og det er å rydde, vaske, generelt holde det pent, rent og ryddig rundt seg. Samt at jeg har vært ute med hunden. Jeg skal også ut på en treningstur senere i dag. Hurra for helg! 


Ha en fin dag alle sammen!

Skrevet 14.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hey alle sammen.

Sist uke var jeg som dere vet på Mallorca. Jeg vasket klær, pakket om, og reise på hytta tur med min kjære hund Nemi! Så jeg er ikke hjemme, men hvertfall tilbake på norsk jord!! Planen var egentlig å være der til i morgen, men fordi det var meldt regn hele dagen så reise jeg og Nemi hjem igjen i dag. Veiene mot hytta var mye bedre før enn hva den er nå grunnet veiarbeid i mange mil. Så der går det i litt over 30 km/t og humper noe grusomt! De har også funnet ut at å sette opp en gjennomsnittsmåler på en strekke hvor folk like så godt kan kjøre i 100 km/t.. Veldig veldig irriterende. Det er bare skog på skog på skog. Og her, her setter de opp en måler som gjør at vi MÅ holde fartsgrensen..Crap!
Nok om det og tilbake til turen. Da vi kom frem i går slappet vi av og spiste rundstykker før vi gikk en kveldstur. Deretter ble kvelden fylt med Tv-hygge og en god natt søvn!! Da jeg våknet i dag tidlig følte jeg meg veldig uvell og lå bare i sengen og håper at det snart var over. Med tid og stunder så gikk det over og jeg sto opp. Etter at frokosten var inntatt og sekken var pakket, dro vi innover mot Gjendesheim. Det er så nydelig der! Man får virkelig fred i sjelen!! Vi gikk oppover fjellsiden, rettning; Besseggen. Vi skulle ikke over, men vi gikk et stykke oppover før vi snudde og gikk ned igjen. Utsikten fra punktet vi stoppet var helt breathtaking!! Turistforeningen har lagt stener på en opptråkket sti, så det var litt vanskelig for lille Nemi å gå noen steder, men det gikk fint. Hun hopper litt på kanten hvor det var lyng og over små bekker. Jeg er helt sikker på at hun stor koste seg, akkurat som meg! Her er et liten bilde dryss av dagen i Jotunheimen!
Min herlige frokost! Nam nam!!

Finnes det ikke ledig parkering så lager man seg en! ;) Fjellet er herlig!! <3

De sniker seg til over alt.. Helt utrolig!!
Håper dere alle har hatt en like bra start på helgen som meg!

Skrevet 13.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
2

Hei kjære lesere!

Våre planer for turen hit til Mallorca var å bade, sole oss, spise god mat og egentlig ta alt som det kom deretter. Men jeg hadde gjort litt research før vi dro hjemmefra, for jeg ville nemlig en dag på "storby"-shopping! Vi spiste igjen vår herlige frokost før vi gikk ned til bussplassen og ventet på bussen. Det tok ikke lang tid før bussen kom. Og til all forbauselse var det en eldre mann fra London som kjørte bussen vår. Ikke en spanjol uten et lite snev av englesk-kunskap (som vi hadde på vei hjem igjen) Siden vi var de første på bussen så la han ut om liv sitt. Hvorfor han var her på Mallorca osv. I korte trekk fortalte han oss at han ikke ville ha noe kone eller barn, og det å gifte seg eller noe som lignet på kjærlighet, nei det var ikke ord i hans ordforråd. Men da han en dag gikk ut og møtte denne damen fra Mallorca, da fikk pipen en annen låt. Han fikk tiden til å gå veldig fort, og før vi nesten visste ordet av det så var vi midt i Palma by.
Aldri hadde noen av oss vært der før. Så vi var virkelig "bønder i byen". Haha. Det var faktisk veldig gøy og oppleve Palma! Jeg hadde skrevet på min lille papirlapp hvor vi skulle og hvilken gate. Så vi gikk av bussen, opp en ganske lang rulletrapp og der... der sto vi midt i smørøyet. Da vi ikke visste hvilken rettning vi skulle gå spurte jeg hvor vi skulle gå. I Mallorca er de veldig flinke til å forklare alt på spansk,(veldig lite engelsk) men på en måte så forsto jeg det. Noe også grunnet kroppspråket. Jeg kan heldigvis noe spansk, så vi klarte oss helt greit!! Da vi fant gaten og inngangen til El Corte Ingles, var det første jeg møtte en politimann med pistol, håndhjern, batong, you name it. Jeg ble litt skremt av det, men jeg så han i øynene og trakk litt på smilebåndet. Til min store overraskelse så smilte han tilbake. Det var litt betryggende på en måte! Etter å ha shoppet i nesten 3 timer, bestemte vi oss for å spise en liten lunsj, før vi reiste hjem igjen. Vi fant tilbake til buss-stasjonen og fant riktig plattform. Der ble vi sittende i ca 30 min før bussen gikk. Vi hadde en fantastisk dag i Palma de Mallorca! Da vi kom hjem spise vi middag på buffèn og tok resten av kvelden med stor ro. Det var en herlig dag og kunne ikke hatt en bedre avsluttning på en herlig ferie sammen med verdens beste mamma! 

 

Håper dere har hatt en super uke alle sammen!
For det har absolutt jeg hatt!!

Skrevet 12.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
2

Hei alle sammen!

Jeg våknet i dag ca 08:30 og var mega trøtt! Men ettersom reisefølget insisterte på at jeg skulle stå opp, så gjorde jeg det. En hel time før jeg ellers pleier å stå opp. Vi tok på oss klær og gikk ned for å spise frokost. Strandbagen sto klar, så den gikk jeg opp igjen for å hente for deretter å gå ned til vårt "nye hjem" stranden. Her ble vi igjen store deler av dagen. Jeg kjøpte kokosnøtt! 100 % fersk! Han åpnet den rett foran øynene mine, lot meg drikke opp kokosnøtt-saften for deretter å skjære ut kokoskjøttet! Det smakte så utrolig godt, og jeg ble veldig mett! I dag var også havet helt blikk stille og brennmanetene hadde funnet veien inn til stranslinjen store av der vi badet. Dette var det flere som fikk kjenne på kroppen! Heldigvis var den ikke farlig, men svei på kroppen i ca 48 timer uten stopp!! Da ettermiddgen snek seg frem gikk vi opp til hotellet igjen. Deilig var det, for jeg så ut som en Lobster..! Etter å ha tatt seg en kald dusj så gikk vi for å spise middag. Nå sitter vi inne i leiligheten å venter på at Showet skal begynne litt senere. Ut på show!

Det var også masser av fiks der! Alt bra mini små til ganske store!

Nyter min ferske kokosnøtt! Nam!Deilige stranden!

Ha en super kveld!!

Skrevet 11.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 2 kommentarer
0

Hey alle!

Igjen ble dagen fylt med en promenade på 2 km,(i går 4 km) men dette var på dagtid og på stranden i stekende sol! Jeg tipper det var ca en +55 C! Ekstremt varmt da det ikke var så mye som et lite vindkast å skimte. Det er faktisk veldig mange mennesker som hver eneste dag går på stranden i steden for å ligge pal i sola, på en nedligget solstol.. Jeg synes personlig det er bedre å røre på seg, enn å ligge stille!! Middag spiste vi på buffet her på hotellet. Jeg spiste meg stapp mett og litt til. Så utrolig mye god mat!! Litt senere gikk vi til Show-scenen hvor vi ble sittende i 2 timer. Det var veldig moro og kjempe bra underholdning! Både for de små og de store!! Temaet de hadde for dagen var Eurovision! Kreative svensker og herlig kveldsunderholdning!!
Glad i scenen!


 

Ha en fin kveld!

Skrevet 10.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God dag!

I dag våknet jeg med stiv nakke og vondt i hode. Jeg trodde nesten dagen skulle gå i vasken. Jeg spiste frokost og pakket baggen min som jeg skulle ha med på stranden. Da ble smerten heldigvis borte! Vi fant en fin plass uten en palme parasoll. Det ble vi hele dagen. 18:30 gikk vi opp igjen etter en fin dag med å hoppe i høye bølger og noen svømmeturer. Etter å ha dusjet og funnet ut av hva jeg skulle ha på meg, tok vi taxi inn til sentrum. Der spiste vi en god middag og shoppet litt. Det ble ikke så mye, men det er ikke alt man husker å ta med seg i kofferten. På vei hjem gikk vi innom nesten alle butikkene på veien før vi møtte på Timio. Timio er en papegøye som jeg fikk ha på skulderen min og midt oppå hode. Han var mega fin og så snill! Etter å ha hilst på Timio og sagt hadet, bestemte vi oss for å gå hele veien tilbake til hotellet vårt som lå hele 4 km unna. Det ble fort bekkmørkt ute, så bra vi hadde på oss sko som vi kunne små løpe i! Vi løp over en bru, krysset 4 rundkjøringer og etter litt om og men så kom vi oss hjem igjen. Nå er det på tide å finne senga og gjøre seg klar til en ny dag!


Timio & meg.

Håper dere også har en strålende mandag!

Skrevet 09.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hey folks!

Alarmen min startet å dure 03:15. Jeg sto opp.. og dette på min fridag! Kun for å rekke flyet jeg skulle rekke som gikk 06:15 fra Gardermoen. Alt gikk helt fint helt til vi tok av, da bestemte alle barna seg for å holde kor,(med noen veldig sure toner.) De valgte så å dele seg opp i grupper, så da de første var ferdige da startet nesten å sånn holdt de det gående i 3 timer og 10 minutter. Jeg må ærlig si at jeg var en smule sliten og en anelse av irritert da jeg gikk av flyet.Det er jo så klart en naturlig forklaring på skrikingen, men det betyr ikke at jeg liker det for det! Videre gikk vi i en evighet for å hente bagasjen vår! Det var rulletrapp på rulletrapp. Ente vel opp med 3 eller 4 stk. Vi fikk bagasjen vår veldig raskt, og jeg fant frem til hvilken buss vi skulle med. Vi satt på bussen i ca 1 time. Jeg trodde jeg kjørte aggresivt i trafikken, men bussen som ble kjørt av en eldre spanjol, kjørte i 100 km/t og var ikke mye lengre unna enn 1 1/2 meter fra bilen foran. Vel og fremme får vi beskjed om at rommet vårt ikke er klart før 14:30. (Vi var fremme ved 11 tiden.) Noe så irriterende tenkte jeg og skiftet til shorts, topp og sandaler. Deretter bestemte vi oss for å gå å spise litt mat for så å gå en liten tur. Etter at vi hadde spist og kikket oss litt rundt var det enda en time til vi egentlig skulle gå nøkkelen til rommet vårt. Muligheten for at de kunne ha blirr ferdige på tiden vi var å spiste var til stede, så jeg gikk til resepsjonen og spurte om ikke rommet vårt var klart. Og det var det! Jeg ble veldig glad da! For det er jo noe kjedelig og ikke ha et rom da du kommer frem etter en noe lang reise. Vi fant rommet vårt og pakket ut. Smått om sen hoppet vi inn i bikiniene våre og satte kursen mot stranden og havet. Jrg hoppet i havet og jeg ble dratt med av strømmen.. Jeg bestemte meg for å kun holde meg flytende for å spare på kreftene og deretter bli med neste bølge inn. Det kom en veldig stor bølge og jeg klarte dermed å karre meg på land. Vi var flere som ble dratt ut, men alle kom seg inn på land igjen, heldigvis! Da jeg var tilbake på stranden så sovnet jeg i solen.. Det vr vel kanskje en liten time eller to. Deretter gikk vi tilbake til hotellet, tok en dusj, spiste litt mat og fordi ikke nettet fungerte så kladdet jeg litt i en bok. Livet uten nett føles veldig rart!! I morgen skal jeg ligge på stranden store deler av dagen og bare slappe av! 


Ha en fin dag alle sammen!

Skrevet 08.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen!

Etter nå å ha vært en hel uke + 2 dager uten nett vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne, men jeg prøver ihvertfall! Grunnen for at jeg ikke har hatt tilgang til nett er fordi jeg har vært 8 dager på Mallorca! Vi skulle egentlig hatt nett, men det var altså ikke-fungerede. Utrolig kjedelig! Tiden der nede gikk så utrolig fort, og jeg har veldig lyst til å reise tilbake til stranden og havet! For det er det eneste som skiller her og hjemme akkurat nå. (Nesten) Solen skinner og den herlige varmen fulgte med oss hjem.
Jeg våknet i dag helt utvilt. Det var så deilig og ha så mye energi på lager så Nemi og jeg startet dagen med en frokost før vi la ut på en 5 km lang rask gange sammen med familien. Det var veldig koselig! I skrivende stund kaster jeg i meg litt sen lunch, før jeg trolig skal ut i skogen en tur. Vi får se hva tiden strekker til! Føler at noen ganger er døgnet så altfor kort! Jeg er nok ikke alene om å ha den følelsen..
Litt senere kommer det bilder fra Mallorca!

Denne stranden var utrolig fin og jeg koste meg "glugg i hjel"

Ha en fin dag alle sammen!

Skrevet 08.09.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hey alle sammen.

I dag har jeg hatt en rolig og veldig koselig dag! Jeg brukte mer eller mindre hele dagen sammen med min herlige venninne, Rannveig! Hun er så sterk at jeg nesten må få ta av meg hatten!! Helt sykt imponerende! Det er jo ikke bare bare å være høygravid! Selvom hun fortsatt er høygravid og anytime må sette kursen mot sykehuset, så gikk dagen kjempe fort! Vi så på film, så på noen tv-serier og lo av mange rare skruller samt slappet av. Det var veldig deilig å faktisk ta det helt med ro. Lille Emma satt rompa mot og sparket i fra. Hun synes det nok er litt trangt i magehuset, så forhåpentligvis så kommer hun i helgen! Gleder meg veldig mye til å få møte henne!

Meg og fine Rannveig i sommer :)<3

Ha en fin helg alle sammen! :)

Skrevet 30.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
3

Tenkte jeg måtte dele bilder av klokkene, for jeg synes de er så utrolig fine! Samt vesken jeg sikler på om dagen!Hvilken klokke likte du best?
Hvilken MK veske er din favoritt?

 

Skrevet 28.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 3 kommentarer
0

Kjære alle sammen.

Etter at vi kom hjem fra Bjerke var det ikke bare Nemi som var utslott. Jeg ble også sliten og bestemte meg for å ha noen film kvelder! I går kveld møtte jeg ei venninne på Jessheim hvor vi shoppet litt små nips. Jeg fikk se litt nøyere på MK vesken hennes, og har funnet ut hvilken veske jeg ønsker meg! Vi var også å så på MK klokke. Jeg bestilte to stk. En i gull-farge og en i sølv-farge. Gleder meg masse masse til de kommer! Jeg elsker MK!! Det er klokken jeg alltid har ønsket meg, men aldri har funnet! Nå kan jeg bare ikke vente med å få de! Det er bare en liten bakdel ved klokken og det er at det ikke er ripefritt glass.. Men jeg er jo så heldig å kjenner noen som driver klokkebutikk så dette burde kanskje la seg gjøre med tid og stunder!

Både i går og i dag gikk pappa, Nemi og jeg på en litt over 5 km lang runde. På veien fant vi også et sted med mange fine bringebær, så vi måtte stoppe og spise litt alle 3. Jeg synes det er for ille å sitte inne i det fine været, så store deler av dagen i dag har jeg vært ute, samme gjelder gårsdagen! I skrivende stund ligge lille ugla mi, (som jeg også kaller Nemi) å sover, så da tar jeg meg en velfortjent solariumstime.


Håper dere også har hatt en din dag! 

Skrevet 28.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen!

I dag våknet jeg også noe sent, men igjen, min feil.. Jeg slumret til det var igjen 1 time til oppmøte på Bjerke. Jeg hoppet i dusjen dro på meg noe klær og dro. Jeg var ikke helt sikker på hvor lang tid det tok å kjøre, så jeg ringe pappa og forhørte meg om hvor lang tid det ville ta hjemmefra og inn til Oslo. Han sa at det ville ta en halv time. Jeg så på klokken og det var nøyaktig 30 minutter til utstillingen egentlig skulle starte. Jeg rettet da hele fokuset mot å ikke kjøre feil, eller å ta av på feil avkjørsel.  Dette gikk strålende fint og vi var fremme på nøyaktig 10:00. Dette kaller jeg presisjon på høyt nivå! Jeg fant frem til bane nr. 4 hvor Belgerne skulle stilles ut. Da fikk jeg vite at de var noe forsinket og måtte bare smøre oss med tolmodighet. Nemi var et prakteksemplar i dag og jeg var så stolt av henne hele dagen! Vi så på alle belgerne bli stillt, og fikk også kjøpt meg noe å spise. Det ble desverre ikke så mye titting i bodene ettersom det var fryktelig mange hunder der, og jeg vil ikke at min lille Nemi skal få kennelhoste eller noen annen form for smitte! Så vi gikk veldig fort igjennom alt sammen, for utgangen var jo så klart på andre siden. Etter å ha krålet oss igjennom folkemengden, kom vi oss endelig ut og satt kursen mot bilen som jeg hadde parkert et lite stykke ned i veien. Kjøreturen hjem gikk veldig greit og da vi kom hjem var min lille Nemi så sliten av alle inntrykk hun hadde fått igjennom dagen så hun sovnet momentant.
Etter et par timer med søvn var hun klar for mere moro. Jeg pakket på meg jakken og vi dro like så godt ut igjen. Denne gangen til Gjerdrum hvor vi har en stor hage å lese i! I dag klarte hun "rull rundt" uten "dekk" kommando først eller noen annen form for hjelp! Jeg ble så glad og vi fortsatte en liten stund til. Så trente vi litt avstandskommando. Fra "sitt" - "dekk" - "sitt opp". Dette gikk også ganske bra! Og jeg ble som alltid super glad! Da jeg da igjen skulle prøve: "sitt" - "dekk" - "sitt opp" igjen ble det litt mye på en gang og hun rullet rundt 4-5 ganger og jeg brøt ut i latter. Hun er jo bare verdens søteste hund! <3 Nå skal vi ta kvelden her. Håper dere har hatt en strålende dag! For det har vi!

Om et par månederskal jeg gjøre noe jeg aldri har gjordt før! Det kommer absolutt en oppdatering om dette senere! Som jeg gru-gleder meg! Sommerfugler i magen allerede..!Fortsatt god søndagskveld!

Skrevet 25.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære lesere!

Da jeg våknet i dag var det meste av NKK utstillingen ferdig, så jeg tar heller turen i morgen. Det er da alle Belgiske Fårehunder skal stilles, så det gleder jeg meg til å se på! Håper det også er mye annet gøy å se på. Husker jeg hadde en veldig fin opplevelse fra NKK Bjerke for et par år tilbake. Satser på at været holder seg.
Ettersom jeg ikke dro til Bjerke i dag så har jeg sovet store deler av dagen. Har vært helt utslitt! Da klokken ble 18 bestemte jeg meg for å få i hvertfall noe ut av dagen og reiser til foreldrene mine hvor jeg fikk servert krabbemiddag med hvitløksbrød til. Dette var veldig godt! Jeg fikk også se hvor langt de har kommet på kjøkkenet, og det blir rå lekkert! Nå skal jeg kose meg med sjokolade, ostepop og saft. Også skal jeg tenne lys og dempe lyset. For nå skal jeg se; The devil wears prada.

Have a good night every one!

Skrevet 24.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei alle sammen.

Da har jeg allerede vært ute på et par ærender, og nå sitter jeg ved spisebordet og inntar frokosten som består av Ritz med ost og annen god snacks. Siden jeg har fri så mener jeg det er lov til å kose seg litt ekstra. Pluss at det er helg. Etter at jeg er ferdig med frokosten skal jeg en tur til Gjerdrum for å fortsette på min "to do" liste i dag. Jeg har nemlig vært med å designe noe av kjøkkenet til foreldrene mine. Jeg hadde med en finger i spillet og det var veldig gøy å få være med på. Finnes jo så utrolig mye fancy på markedet for tiden! Det skal bli utrolig godt når kvelden melder sin ankomst og ostepoppen, sjokoladen og saften står på bordet.God lørdag folkens!

Skrevet 24.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Heia alle sammen!

Da var tiden inne for å innta sofaen og legge pleddet over seg! Nå tar jeg en vellfortjent timeout fra alt som heter jobb. Det skal bli så herlig og leve litt slarafenliv! Treffe gode venner, være med familie og bare nyte tiden fremover! Om jeg er heldig blir det også et lite sykehus besøk, da min venninne Rannveig, venter sitt andre barn any time! Gleder meg veldig til å treffe lille Emma.
Nemi og jeg skal tilbake til OSL i dag igjen for å trene. Det gikk veldig bra i går, så dette må vi prøve å få gjordt oftere. Nå skal jeg skjære opp en mango og kose meg med den før vi skal trene litt igjen.


Ha en fortsatt fin kveld! 

Skrevet 23.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei kjære lesere!

I skrivenede stund sitter jeg og spiser frokost. Noe som absolutt ikke var planlagt å bli så sent! Trøtt som jeg var, slumret og endret jeg alarmene mine fra 08:30 til 11:45. Det er faktisk ganske slitsomt å jobbe natt etterfulgt av senvakter og deretter dagvakter. Helt forfærdelig opplegg, men det fungerer for en periode.
Frokosten i dag består av Horn og et glass Tine Melk. Tiden strekker ikke til så nå må jeg løpe.

Ha en fantastisk fin dag i sola alle sammen!

Skrevet 23.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God kveld kjære lesere!

Som jeg skrive i forje innlegg, dro Nemi og jeg til Gardermoen for å trene. Vi gikk fra parkeringen og innover mot terminalen, på turen møtte vi mange med trille-bagger, skrikende barn, folk som dro skoene etter bakken og fulle mennesker, you name it. En salig blanding av alt. Nemi var først overalt og visste ikke hvem koffert hun synes var mest spennende, men etter en stund slo hun seg til ro med at de ikke var så kjempe spennende alikevel. Vi sto inne på terminalen i ca 10 minutter før vi gikk igjennom hele bygget. Da sto neste utfordring for tur. Vi skulle ned en rulletrapp! Dette var aller første gang hun var med på dette. Det ble 10 av 10. Hun sto så fint i rulletrappen og gikk fint av igjen. Men så kom vi til noen glassvegger. Det var også noe som var helt nytt, og pang sa det. Hun løp rett inn i den ene glassveggen. (Litt knall og fall må man regne med på første turen) Deretter gikk vi igjennom svingdører. Det gikk som en drøm. Så fint som hun gikk igjennom svingdørene gjorde meg veldig stolt! Da vi kom ned til togstasjonen sto toget oppstilt og klar for adgang. Vi måtte jo da prøve å få til å tatt et bilde eller to. Og bilder ble det! Deretter gikk vi tilbake til parkeringsplassen og kjørte hjem igjen. Nå ligger Nemi å sover, og jeg skal jeg også veldig snart!

Ha en god natt!

Skrevet 23.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

Hei alle sammen.

For en dag.. Arbeidsdagen startet kl 15:00 og motivasjon var ikke en gang i nærheten. Timene gikk og litt etter litt ble det litt mer liv i Teamet og da også noe mer liv i denne skrotten. Vi tok opp temaet Tusenfryd i dag, og hvor pysete alle guttene var! Det gikk i "jentehyl" og veldig mange rare grimaser i de forskjellige attraksjonene, så en god latter ble det på de fleste av oss. Til lunch spiste vi pølser i brød, potetmos og noe dressing ved siden av. Ble så mett at det ikke var godt en gang, men tilbake på jobb måtte vi. Klokken sto ikke stille, og plutselig var kl 23. Da dro vi hjem, hele gjengen. Nå skal jeg og Nemi tilbake til arbeidsplassen for å møte noen jeg kjenner. Det blir veldig spennende å se hvordan Nemi reagerer på det nye stedet! 

Skrevet 22.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
0

God morgen folkens!

Etter gårsdagens inntak av sukker, tenkte jeg å starte dagen i dag hakket sundere! Så hvorfor ikke gå hele veien og knaske i seg mine hjemmelagede LCHF-knekkebrød med leverpostei og makrell i tomat + et glass melk. Jeg er overbevist om at kroppen min liker dette mye bedre enn pølser, Coca-Cola og sukkerspinn i hvertfall!

Jeg har allerede vært ute med hunden min. Vi gikk først en tur, så følger vi det opp med litt Freezbe kasting og avslutter det hele med at Nemi,(hunden min) hopper over diverse ting. Alt i fra trestokker og hjemmelagde hopp. 

Nå er det på tide å kaste seg rundt og ordne alt som skal ordnes, før jeg tar turen tilbake på jobb etter en dag med fri! Stryke,brette,leggesammen you name it..
Ha en strålende dag alle sammen!

Skrevet 22.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Heia alle sammen.


Da har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig ettermiddag/kveld på Tusenfryd, sammen med mine herlige tantebarn, søster og venner! Vi sto i kø fra Sinsenkrysset og nesten hele veien frem, men vi kom tidsnok fordet! Det tok ikke lang tid før vi fant resten av vennegjengen og gikk inn i parken. Den først attraksjonen vi tok fatt var SpeedMonster. Og ja, dette gikk fort, og var super artig! Uansett hvilken alder du er, så får du en herlig til på Tusenfryd! Etter vi hadde kjørt en runde med SpeedMonster gikk vi videre rundt i parken og tok en tur i TømmerRenna, ThunderCoaster og enda en tur i SpeedMonster! Mine tantebarn som er tvillinger, tok seg en luftetur i SpinSpider, mens jeg sto pent på siden å så på. Tok SpinSpider for et par år siden, og jeg kan trygt si at dette skjer ikke igjen. Jeg kan kjøre mye forskjellig, men ikke SpinSpider. Jobben min sponset oss med denne turen så maten, is og drikke var også inkludert. Det var ikke noe gourmetmat, men vi ble mette og det er det som gjelder hvertfall når man er i parken.

Vi var på vei inn til Tor's Hammer attraksjonen, men i det vi gikk inn møtte vi noen jeg kjenner og de hadde akkurat blitt fortalt at de nå hadde stengt. Litt av en nedtur og stenge en attraksjon så lenge det er folk der synes jeg! Klokken nærmet seg 20.30 og da måtte vi sette snuten i rettning parkeringen hvor jeg hadde parkert bilen. Men ingen dag på Tusenfryd er vel komplett uten sukkerspinn, så dette kjøpte vi oss på vei ut av parken.

Alt i alt så har jeg hatt en mega fin dag, med mange luftige svev høyt oppe i luften!

Her er et lite bildedryss fra dagen;

 

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

Skrevet 21.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Hei kjære lesere

For øyeblikket sitter jeg på besøk hos ei venninne, Rannveig.. som faktisk er høygravid for tiden! Hun har hjulpet meg litt med bloggen, laget og fått på plass header osv... så nå er jeg virkelig klar for bloggeverdenen! Er veldig fornøyd med designet mitt, enkelt og greit. Akkurat slik jeg liker det! 

Vi har ikke gjort så mye annet enn bloggrelaterte ting til nå egentlig, men planlegger å ta en tur til Lillestrøm eller Strømmen for å få i oss noe mat! Deretter bærer turen til tusenfryd med mine tantebarn og noen andre venner, noe jeg ser veldig fram til! Weee :D 

Meg og Rannveig! :) 

Håper dere som har tatt turen innom denne bloggen får en fantastisk onsdag videre, så blogges vi nok senere i dag med oppdatering og bilder fra Tusenfryd !! :) 

Blogges!

Skrevet 21.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
1

Hei på dere!

Dette blir da mitt aller første innlegg på denne bloggen. Mitt navn er Lillian Tilin. (navet Tilin kommer fra min venns tantebarn.)

Bor på Jessheim i en leilighet jeg eier selv, sammen med min Belgiske Fårehund Nemi. På denne bloggen vil jeg komme til å skrive om min hverdag som hundeeier, og mine interesser som er interiør, friluftsliv, trening, kosthold og mye mye mere! Håper dere liker bloggen min og har lyst til å følge meg videre :)Her er bare et random bilde av meg sammen med min kjære søster! Mange flere bilder kommer i framtiden :)

Skrevet 21.08.2013. Ligger i kategorien Blogg. 1 kommentar
0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Skrevet 18.07.2013. Ligger i kategorien Blogg. 0 kommentarer
hits