2

 

Hei dere. Først må jeg si tusen takk for alle de kjempe koselige kommentarene dere skriver til meg. Jeg liker å inspirere og å gi gode råd. Så jeg så igjennom noen bilder i dag og fant noen som absolutt står høyt på ønskelisten min. Dette tenkte jeg å dele med dere. Lene Bjerre har virkelig fått min oppmerksomhet. Hun lager så utrolig mye fint! Her er noe av hva jeg har falt helt for! Lysene kan du blandt annet finne på drømmehusets hjemmeside. Så utrolig fine lys! Jeg brenner lys hver eneste kveld fra høsten melder sin annkomst og til våren sakte mensikkert titter frem. I år blir det både nye inne lykter, nye kubbelys holdere og annet interiør.
For det er faktisk ikke lenge før julepynten skal frem. Da blir det jul i heimen, med nisser, engler og annen julepynt. Det gleder jeg meg veldig til!
Nemi får igjen hilse på nisser og annen julefynt. Noe jeg synes er moro å se på. For nisser ser man jo ikke hver dag. Gleder meg så utrolig mye til jul!
Håper dere har hatt en strålende helg! Det har jeg!

Gamle skatter får et nytt liv

27.10.2013 kl.18:24

Du har masse fine inspirasjons bilder:) de lysene er fantastiske:) ha en fin kveld:)
LillianTilin

27.10.2013 kl.20:03

Gamle skatter får et nytt liv: Jeg gleder meg sånn til den er i hus. De er nydelige og gjør seg godt i bla vindusposter. Også at den står i mellom to orkideer i potten i sølvfarge som jeg skrev om i går. :) Ha en fin kveld!

Skriv en kommentarhits