2

 

Hei dere. Jeg har begynt å ta turen daglig innom Elixia. Har virkelig fått treningsfeelingen tilbake, og det er en deilig følelse! Det som motiverer meg mest er de som ikke tror jeg går og trener, men heller drar hjem og sover. Sakte men sikkert endrer kroppen seg og buksene klemmer mer og mer på de rette stedene. For det første så føles det utrolig godt etter økten er overstått og det ikke finnes så mye energi igjen i kroppen.
I dag startet jeg økten med 10 minutter roing for deretter å kjøre en ben økt. Dagens øvelser ble, knebøy, markløft, utfall og ikke minst teknikk på øvelsene. Det er utrolig viktig og lære seg det grunnleggende før du begynner å løfte tunge vekter. For det å ha vondt i ryggen, hoftene eller knærne grunnet feil trening er utrolig kjedelig og ikke minst drøyer den utviklingen i treningen du hadde ønsket.
Etter økten med Linn dro jeg innom Brun og Blid. Jeg var så trøtt så jeg sovnet i solariumet og våknet da lysene skruddes av. Nå har jeg akkurat inntatt kveldsmaten og er om ikke lenge klar for senga. Dette blir en tidlig, men vel fortjent, tidlig kveld!

(bilde er lånt)
-Snakker snart-

Ida Christensen

23.10.2013 kl.17:48

Det ble jo en bra økt! :)
LillianTilin

23.10.2013 kl.18:01

Ida Christensen: Ja, jeg er fornøyd. Så da er det vel bra :)

Skriv en kommentarhits