0

Heia kjære lesere.
Dag nummer tre er her og jeg har allerede klistret opp Elixia-klistemerket nummer 3 på veggen på Elixia. Jeg skal ta bilde av veggen i morgen. Så til dere som ikke vet hva dette er kan få et lite innblikk i hva dette er. I dag ble det en liten biceps og mageøkt. Ettersom det ikke er mange timene siden jeg gikk ut døren der i går så får jeg ikke slite meg helt ut ettersom jeg skal trene hver dag. Det å "møte veggen" er ikke en hyggelig opplevese. Og noe jeg helst vil slippe unna med. Da jeg var utbrent pga altfor mye trening blandet med jobb og lite søvn, føltes det ut som om jeg hadde løpt i 2 timer da jeg gikk ut av sengen. Helt forfærdelig. Det har absolutt hjulpet meg med å være mye mer obs på det, den dag i dag. Så noe bra fikk jeg vel ut av det også.
Frokost er viktig og det starter kroppens maskineri.
Dagens fornuftige ord: Det hjelper ikke å sulte seg til tynn kropp, spis mat og dra deg heller ut av sofaen og på trening! :)

Rundstykker og et glass melk! God frokost!

I skrivende stund inntar jeg frokosten min og nyter en stille morgen, før det igjen braker løs i morgen med nytt giv og treningsiver!

Ha en super onsdag alle sammen!

Skriv en kommentarhits