0

Hey alle sammen!
Jeg må si tusen takk til alle de som leser min blogg! Jeg er faktisk helt overvelmet av alle leserene! Det gjør bloggingen mer inspirerende. For det er faktisk over 650 personer som har lest min blogg i løpet av en dag.


Etter en okey dag på jobb dro jeg for å hente Nemi. Deretter slo jeg ihjel litt tid på sofaen før Linn og jeg dro på trening. Linn er søsteren min og utdannet PT. Det er ikke godt å trene! Det er pain over alt og kroppen er som gele etter en økt på 45 min. Det å trene i timesvis er ikke nødvendig! Tren heller intensift og bli ferdig med økten du har planlagt.
Jeg klarte ikke å gå normalt etter økten og jeg hadde flere nesten-ulykker ned trappen. Bena sviktet helt og jeg hadde både poser og drikkeflaske i hendene. Da var det bare å ta tak på hånd-drevet og klamre seg fast på best mulig måte. Etter å ha kommet seg ned trappen gikk Linn, Ivan og jeg ut med hundene for siste luftetur for i dag. Nå har Nemi tatt kvelden og det er ikke lenge før jeg også skal ta kvelden. Det er kanskje litt tidlig, men ettersom jeg var ute av døren før 0345 så er alt etter 20:00 ganske sent!

Legger ved noen bilder fra dagens økt. Og det skal sies at når man ser ut som dette, da er det ikke noe mer energi igjen. Tatt ut hver eneste lille "energi-celle" i kroppen!

Helt gele i kroppen og føler meg akkurat sånn som bilde tilsier... Dritsliten!!
Ha en fin søndagskveld folkens!

Skriv en kommentarhits