2

Hei alle sammen

Min dag startet kanskje litt før gjennomsnittet.. 05:15 var jeg på badet og før klokken var 06:30 var jeg for lenge siden reist hjemmefra. Jeg synes det er så herlig å stå opp om morningen og alt går på auto pilot. Hver dag det er jobb så gjør jeg så å i de samme gjøremålene.
Jeg liker rutiner veldig godt..Rett etter jobb dro jeg til foreldrene mine for å hente Nemi.Nemi har det så utrolig fint der! Løper rundt fritt i hagen og løper på jordene og er en ordentlig glad bisk! Etter å ha levert Nemi så dro jeg hjem for å hive i meg litt mat og skifte til noe litt mer komfortable klær. Så bar det da ut døra og til Rannveig! Med to små barn så blir det mye babykos og lek frem til leggetid. Emma har blitt så stor og så nydelig! Det er alltid like koselig å dukke opp hos Rannveig og Co! Blir alltid vartet opp! Her mener jeg alt fra middag- bakst- snacks you name it! Åh det er så koselig.
Jeg trodde faktisk at fåtall av alle jenter gikk på ski, men der tok jeg noe feil. Jeg elsker å gå på ski! Må nesten få lov til å si at det er noe av det beste ved vinteren! Skiturer og alt det medbringer. Så Rannis og jeg skal ut på nye eventyr til vinteren.

Da er det vel på tide å ta kvelden.
Er det fler som gleder seg til jul?

Fan og Rannveig

13.10.2013 kl.00:28

Cute. :)
LillianTilin

13.10.2013 kl.09:10

Fan og Rannveig: Thank you. :)

Skriv en kommentarhits