1

Hey.
Dagen startet litt etter kl 08 og det tok ikke land tid før rundstykkene var i ovnen. Etter å ha spist en god frokost var det bare å ta på seg treningsutstyret og gjøre seg klar til rulleskøytetur med Nemi. Vi er så heldige som har fått ny asfalt deler av strekkningen vi går, men absolutt langt i fra hele. Det var vel et par ganger jeg nesten datt fordi det lå småstein på veien. Der det var nyasfaltert var det bare å kjøre på, uten å tenke noe særlig over at det var små sten man kunne snubble i. Nemi koste seg max da hun kunne løpe i full firsprang uten at jeg korrigerte henne pga farten. Det er ikke så godt å dette i fart! Faktisk ikke i det hele tatt! Ettersom Nemi og jeg gikk alene så får jeg ikke tatt bilder fra turen i fart, men det kommer noen fine bilder om en stund! Så følg med!Her er Nemi klar for rulleskøyte-tur! 

Nå skal jeg hoppe i nytt treningstøy å ta meg en økt på Elixia. En dag uten trening er en dag uten mening. Det er kanskje ikke alltid helt riktig, men for meg så er det viktlig å få rørt litt på seg igjennom en dag! Uansett om det er en powerwalk tur, en tur til gymmet eller en svømmetur.
 Etter en tur på Elixia skal jeg på en kjøretur til Gjerdrum for å gjøre dagens gjøremål/oppdrag. Nemi skal også få nytt fôr i dag. Royal Canin 4800. Det blir spennende å se hvordan hun responderer til det!            Ha en sporty fredag folkens!

alizaab.blogg.no

04.10.2013 kl.12:48

Hei:)

Fin blogg!

Kommentere min.

Skriv en kommentarhits