6

Hei alle sammen.

Først og fremst håper jeg dere har hatt en mega helg! Selv har jeg jobbet og funnet mange rare serier på nettet. Bl.a fant jeg denne serien: Prosjekt perfekt - et perfekt liv? Jeg ble noe provosert, litt glad og noe påvirket av dette prosjektet. Ta bare dette eksempelet: Ida, som da er hovedpersonen og hun dette handler om, går til en kirurg og får da sett bilde av henne selv før og etter en evt fettsuging. Jeg ble så jævla provosert av kirurgen!! Får ikke satt ord på noe så frekt! Det var en minimal forandring, og Ida spør han om det ikke er noen annet måte å få den litt smalere kroppen på. Han sier da med en gang "nei". Jeg ble helt paff og ordløs. (Noe jeg ikke bruker å bli) Tenk å sitte der og prøve å lure jenter som prøver å finne ut av hva de kan gjøre for å se bedre ut. Jeg er sikker på at det lyste $$$-tegn i øynene hans. Serien ligger på NRK og kan sees der. Hun fikk også besøk fra en man som liksom ikke hadde tatt botox, og det lyste botox i hele ansiktet hans. Hvorfor lyver man om sånt? Kjenner jeg blir en smule provosert! Tør du ikke innrømme at du har botox fordi at noen skal kunne dømme deg. Uansett.. Han la opp et opplegg på 3 mnd om så kaldt *supermat* Etter 3 mnd hadde det da ikke skjedd stort med hvordan kroppen hennes var innvendig. Så jeg vil heller si; Spis variert, sunt, normalt. Alt med måte folkens!
Kjenner det er veldig godt å få det ut av hjernen! Serien håper jeg var en vekker for mange som stoler blint på magasiner om all slags mat som i følge de skal være så utrolig bra.


En toppers helg!
Ha en super søndag alle sammen!

 

Caroline

29.09.2013 kl.19:39

Haha, jeg så også han med botox! Holdt på å skrumpe inn av skam på hans vegne da han sto der på tv og mente det var algene sin fortjeneste....
LillianTilin

29.09.2013 kl.19:56

Caroline: For min del blir det for dumt! Men all creds til Ida som har fått andre jenter til å få opp øynene over en masse juks og bull shit i samfunnet!:)
siljekrosby

29.09.2013 kl.20:12

Følger med på Prosjekt Perfekt selv, veldig bra med et program som setter fokus på slike temaer!
Marlene

29.09.2013 kl.20:12

Kjenner veldig godt følesen av å mislykkes som sun, trene riktig og holde meg unna all snop. Jeg har delevis gitt opp og insett at en må få lov til å kose seg litt. En lever kun engang.
LillianTilin

29.09.2013 kl.20:31

siljekrosby: temaet og konseptet er kjempe bra! Håper dette får mye oppmerksomhet!
LillianTilin

29.09.2013 kl.20:32

Marlene: Jeg tror det er viktig å finne en balanse i livet. Ta tak i det man selv synes er viktig. Motivasjon er nøkkelen i store deler av livet!:)

Skriv en kommentarhits