0

God morgen kjære lesere.

Gårsdagen avsluttet jeg med en gårtur sammen med Nemi og mamma. Ettersom det begynte å bli mørkt ute så ble ikke turen lenger enn 2 km, men så lenge vi gikk ut på jordet og Nemi fikk løpe fritt rundt en god stund så var vi alle fornøyde trøtte da vi kom hjem igjen.
Kl er enda ikke 06:30 og har allerede vært på jobb i 1 1/2 time. Tiden går fort og det er ikke lenge til en uber tidlig frokost skal inntas. Når klokken begynner å værrme seg 11 skal jeg og min kollega kjøpe Peppes Pizza! Det skal bli godt. Det er jo snart helg og dette skal nytes.
Jeg satt i går og leste noen quotes på nett og kom over et som passer veldig godt akkurat nå.


Det er ikke alltid man vil innse at noe annet er bedre enn hva man akkurat har nå. Men det å prøve noe nytt er ikke feil. Kanskje en ikke synes det er så kjempe givende i første omgang, men om en gir det litt tid så
kanskje du innser at det valget faktisk var bra.
I ettermiddag skal jeg møte min kjære venninne Michelle. Ettersom vi ikke jobber på samme team lenger så sees vi ikke like ofte så vi har mye og ta igjen i dag. Dette skal vi gjennomføre under en Powerwalk i det fine høstværet!Ha en din fredag alle sammen!

Skriv en kommentarhits