0

Kjære alle sammen.

Jeg håper dere har hatt en like fin formiddag som meg. Dagen min startet med å knyte på seg Inlines/rulleskøytene og dra på morgentur med Nemi. Før kl ble 10:00 hadde vi allerede gjennomført en tur på litt over 7km. Det er ingenting som heter dårlig vær, bare dårlig klær. Og det er jeg helt enig i!
Nemi koste seg så mye og løp som aldri før! Dette varmet det lilla "mamma hjertet" mitt! Da vi er ute på joggetur så er det faktisk jeg som bestemmer tempoet på hele turen, men i dag så fikk hun bestemme hele turen. Må ærlig innrømme at det i noen bakker gikk en smule fort og jeg var litt ute av kontroll, men det var utrolig moro! Fart og spenning er som regel veldig gøy! Før jeg dro på jobb var vi ute en tur og kastet freezbe, Nemi hoppet over gjerde og koste seg ute på plenen.
Nå i skrivende stund sitter jeg på jobb og tar det helt med ro. Jeg sitter å planlegger hva jeg skal kjøpe til Nemi i bursdagsgave. For hun er 2 år i dag!! Som tiden flyr! Hun er helt nydelig og hun har gitt meg så mye! Må også gratulere søsteren Vixen med 2 års dagen!!Kjøper du bursdagsgave til hunde din?
Hva kjøpte du?

Ha en strålende ettermiddag så sees vi i kveld!


(Skrevet fra IPad)

Skriv en kommentarhits