0

Hei alle sammen!

I dag våknet jeg også noe sent, men igjen, min feil.. Jeg slumret til det var igjen 1 time til oppmøte på Bjerke. Jeg hoppet i dusjen dro på meg noe klær og dro. Jeg var ikke helt sikker på hvor lang tid det tok å kjøre, så jeg ringe pappa og forhørte meg om hvor lang tid det ville ta hjemmefra og inn til Oslo. Han sa at det ville ta en halv time. Jeg så på klokken og det var nøyaktig 30 minutter til utstillingen egentlig skulle starte. Jeg rettet da hele fokuset mot å ikke kjøre feil, eller å ta av på feil avkjørsel.  Dette gikk strålende fint og vi var fremme på nøyaktig 10:00. Dette kaller jeg presisjon på høyt nivå! Jeg fant frem til bane nr. 4 hvor Belgerne skulle stilles ut. Da fikk jeg vite at de var noe forsinket og måtte bare smøre oss med tolmodighet. Nemi var et prakteksemplar i dag og jeg var så stolt av henne hele dagen! Vi så på alle belgerne bli stillt, og fikk også kjøpt meg noe å spise. Det ble desverre ikke så mye titting i bodene ettersom det var fryktelig mange hunder der, og jeg vil ikke at min lille Nemi skal få kennelhoste eller noen annen form for smitte! Så vi gikk veldig fort igjennom alt sammen, for utgangen var jo så klart på andre siden. Etter å ha krålet oss igjennom folkemengden, kom vi oss endelig ut og satt kursen mot bilen som jeg hadde parkert et lite stykke ned i veien. Kjøreturen hjem gikk veldig greit og da vi kom hjem var min lille Nemi så sliten av alle inntrykk hun hadde fått igjennom dagen så hun sovnet momentant.
Etter et par timer med søvn var hun klar for mere moro. Jeg pakket på meg jakken og vi dro like så godt ut igjen. Denne gangen til Gjerdrum hvor vi har en stor hage å lese i! I dag klarte hun "rull rundt" uten "dekk" kommando først eller noen annen form for hjelp! Jeg ble så glad og vi fortsatte en liten stund til. Så trente vi litt avstandskommando. Fra "sitt" - "dekk" - "sitt opp". Dette gikk også ganske bra! Og jeg ble som alltid super glad! Da jeg da igjen skulle prøve: "sitt" - "dekk" - "sitt opp" igjen ble det litt mye på en gang og hun rullet rundt 4-5 ganger og jeg brøt ut i latter. Hun er jo bare verdens søteste hund! <3 Nå skal vi ta kvelden her. Håper dere har hatt en strålende dag! For det har vi!

Om et par månederskal jeg gjøre noe jeg aldri har gjordt før! Det kommer absolutt en oppdatering om dette senere! Som jeg gru-gleder meg! Sommerfugler i magen allerede..!Fortsatt god søndagskveld!

Skriv en kommentarhits